Lehet a terhesség előjele? A menstruációm 2 hét múlva esedékes. Nyomásra az egyik mellemből átlátszó folyadék ürül.
Figyelt kérdés
2023. febr. 28. 18:39
1/11 anonim válasza:
Ha 2 hét múlva kell megjönnie, akkor még terhes sem vagy.
Orvost keress fel!
2/11 anonim válasza:
Még be sem ágyazódott,ha egyáltalán bekövetezett a megtermékenyülés.
3/11 anonim válasza:
Ha 2 hét múlva esedékes, most van ovud kb.
Komolyan biológián hol a francban voltatok?
A ciklus általában 28 nap a (tankönyv szerintit mondom, de ez nagyon eltérő lehet), 14.napon van ovu majd 14 nap múlva megjön(nekem 15.nap jön meg)
4/11 anonim válasza:
Inkább a magas prolaktin szintnek a jele. Érdemes lenne egy hormonvizsgálat rá mert ha magas akadályozhatja a teherbeesést.
5/11 anonim válasza:
Semmi köze a terhességhez. Ahogy már írták, magas prolaktin szint jele inkább, úgy nem is leszel terhes. Ha szeretnél, fordul orvoshoz, ahelyett, hogy bebeszélsz magadnak baromságokat.
6/11 anonim válasza:
Ez inkább betegség jele, nem terhességi.
Magas prolaktin= nem fogsz teherbe esni, ha igen és nem kezelik elvetélsz
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Közben utána olvasgattam… tényleg lehet a mellrák jele is?
U.i.: nyílván tisztában vagyok azzal, hogy mivel most volt az ovulációm valószínű be sem ágyazódhatott. Az jutott az eszembe, hogy esetleg előző hónapról csak mégis menstruáltam.
2023. márc. 1. 08:42
10/11 anonim válasza:
Amit belinkeltem cikket írja, hogy csak akkor kóros ha magától ürül. Ha nyomára az normális, sőt még azt is írja,hogy nem kell nyomkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!