Van aki március elejére nem várja?
Figyelt kérdés
Vannak tüneteitek?
Várjuk ki együtt a nemvártat🤞🏼🥰
2023. febr. 28. 08:25
12/21 anonim válasza:
Egy kicsit feszül a méhem, de semmi mást nem tapasztaltam eddig. 7 hónapja próbálkozunk, első baba lenne.
13/21 A kérdező kommentje:
Néha görcs, szurkálás. A mellem 3napig egyre jobban fajt, tegnap mar aludni sem tudtam. Mara elmúlt.
Reggel teszteltem predictor full negativ.
10dpo
2023. márc. 3. 19:58
14/21 anonim válasza:
Nekem ma a szurka mellé társult egy kis derékfájás + mindjárt megjön érzés … 8. dpo
15/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hogy vagytok? Teszteltetek azóta?
2023. márc. 7. 06:22
17/21 A kérdező kommentje:
Sajnálom 😔
Újabb hónap 🥰🤞🏼
2023. márc. 7. 10:52
18/21 anonim válasza:
Nem teszteltem még. Tegnap volt egy minimális barnázás, de csak egyszer vettem észre, azóta semmi. Vasárnap akarok tesztelni, ha nem jön meg.
19/21 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem ma reggel halvány pozi, de még nem merem beleélni magam..
11. dpo
20/21 anonim válasza:
Még nem gratulálok, de nagyon szorítok, hogy szép erős második csík legyen a még most halvány vonalból!! 😊🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!