Lehet hülye kérdés de felteszem, aki nem tud normálisan válaszolni inkább ne tegye.a menstruációm február 23.-án múlt el,24,25,26.-án voltunk együtt a párommal védekezés nélkül.Peteérésem elvileg 1-én lesz. Teherbe eshettem?
Köszönöm szépen.énis neked
Igaziból a szakmám is ez mert kisgyermeknevelő vagyok a gyerekek a mindeneim.😊
Sziasztok.egész éjjel görcsölt a hasam,meg most reggel isés ilyen halvány rózsaszín folyásom is volt.
Kicsit megijedtem, hogy ha esetleg összejött a baba akkor bajt jelent.
Szerintetek?
Peteérésem is most van, de essig nem éreztem így meg.
Az ember akaratlanul is rosszra gondol
ha összejött a baba, és vmi nincs rendben, akkor nem marad, kémiai terhességnek hívjuk. nem tudott megtapadni, nem jól tapadt, stb.
minimális rozsaszines folyás utalhat beágyazódásra. de az tényleg csak 1x egy kicsi, nem tapasztalod egész délelőtt, csak egy torlesnel latod pl.
de ha mégis beagyazodas, akkor pár nap múlva pozitív lehet egy 10es érzékenységű teszt pl facelle (15ös válaszoló nagy érzékenységű tesztje igazából ezt jelenti, nem a 25ös tesztet), ez olcsó és érzékeny teszt, rossmann sajatmarkas.
viszont ha peteérésed tényleg most van, akkor nem lehet azért rózsaszínes folyásod, mert baj van a picivel. sőt beágyazódás se lehet most, mert peteéréstől kb 1. hét mire beágyazódik. persze csak ha biztos az ovud. ha nem, akkor tobb verzió is van, ami majd idővel kiderül...
tehát ha 30 napos a ciklusod, 5 napig tart a mensid, és 23án múlt el, akkor 18án jött meg? ez a lényeges info, mikor jött meg, és hány napos a ciklus. a luteális szak 12-16 nap (1 embernek ez mindig fixen ugyanannyi nap, tehát az ovu mindig a kövi mensi előtt kb 2 héttel van, az ovu előtti napok száma változhat), ezt mindig a következő mensitől számoljuk vissza. tehát március 4 és március 8 között van ovud. ebből adódóan nem sok esély van rá, hogy a február 26-ai aktusból terhes legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!