Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet ebből baj?

Lehet ebből baj?

Figyelt kérdés

Elfelejtettem bevenni a fogamzásgátló harmadik szemét.

Csütörtökön kezdtem az új levelet, 5 éve szedem a gyógyszert. Péntek délután voltunk együtt a párommal, majd este 6kor be is vettem a gyógyszerem. Viszont szombaton elfelejtettem és vasárnap délelőtt 11 órakor vettem be (tehát 17 óra elteltével).

Vasárnap ugyanúgy bevettem este a negyedik szemet.

A betegtájékoztatót elolvastam, de semmi érdemlegeset nem írt arról, hogy mi a teendő (csak annyit, hogy pótolja a kimaradt szemet és szedje tovább). Lehet ebből gond?

2023. febr. 27. 10:17
 1/10 anonim válasza:
7%
A baj nem ebből lehet hanem abból hogy szeded ezt a marhaságot... ha házas vagy akkor természetes családtervezés - ha meg nem, akkor ne szexelj! Hogy képesek a nők ilyen szereket beszedni? A termékenység a Teremtés Csodája, az önfegyelmezés és a házas szexuális élet meg szabályozható.
2023. febr. 27. 10:33
 2/10 anonim ***** válasza:
63%

Kedves 1es mi az hogy ne szexeljen? Annyira nagy pofád van de gondolom nincs mire mert előbe fixen egy kis csitri vagy.

Kedves kerdezo mivel az aktus elotti tablettát bevetted ezert keves az eselye hogy baj legyen. Innentől kezdve használjatok óvszert a következő levélig

2023. febr. 27. 10:38
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem ez volt a kérdés. A házasságot meghagyjuk egy kicsit későbbre, ahogyan a családalapítást is.
2023. febr. 27. 10:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Kedves második! A kiegészítő védekezés alap innentől! Köszönöm szépen.
2023. febr. 27. 10:39
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Baj nem, max baba. De elég kicsi az esélye.
2023. febr. 27. 19:46
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Kérdezd meg a háziorvost, hogy kell e esemény utáni
2023. febr. 27. 21:50
 7/10 A kérdező kommentje:
Egy ápolónő ismerősöm tudtam megkérdezni, aki szerint nem lesz gond visszamenőleg.
2023. febr. 28. 19:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem kell aggódnod! Nem lesz semmi következmény. Minden jót!
2023. márc. 11. 17:37
 9/10 anonim ***** válasza:
64%
A gyógyszer tájékoztatójában pontosan le van írva, hogy max. hány óra csúszás esetén nem szükséges kiegészítő védekezés a hátralévő időre, én eddig 2 félét szedtem, mindkettőnél 24 óra volt ez.
2023. márc. 12. 21:42
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a megnyugtató választ!

A betegtájékoztatót értem, én inkább tapasztalatokat szerettem volna, illetve véleményeket. A kiegészítő védekezés az alap.

2023. márc. 16. 11:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!