Lehet ebből baj?
Elfelejtettem bevenni a fogamzásgátló harmadik szemét.
Csütörtökön kezdtem az új levelet, 5 éve szedem a gyógyszert. Péntek délután voltunk együtt a párommal, majd este 6kor be is vettem a gyógyszerem. Viszont szombaton elfelejtettem és vasárnap délelőtt 11 órakor vettem be (tehát 17 óra elteltével).
Vasárnap ugyanúgy bevettem este a negyedik szemet.
A betegtájékoztatót elolvastam, de semmi érdemlegeset nem írt arról, hogy mi a teendő (csak annyit, hogy pótolja a kimaradt szemet és szedje tovább). Lehet ebből gond?
Kedves 1es mi az hogy ne szexeljen? Annyira nagy pofád van de gondolom nincs mire mert előbe fixen egy kis csitri vagy.
Kedves kerdezo mivel az aktus elotti tablettát bevetted ezert keves az eselye hogy baj legyen. Innentől kezdve használjatok óvszert a következő levélig
Köszönöm szépen a megnyugtató választ!
A betegtájékoztatót értem, én inkább tapasztalatokat szerettem volna, illetve véleményeket. A kiegészítő védekezés az alap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!