Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Canesten hüvelytabletta...

A Canesten hüvelytabletta okozhat menstruáció kimaradást vagy lehetséges, hogy végre sikerült és babát várok?

Figyelt kérdés
Canesten kombit használtam, a tabletta elfogyott a krémmel még kezelem magamat, és szept.28-29dike körül kellett volna megjönnie, tesztet még nem mertem csinálni.
2010. okt. 5. 20:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ma csináltam reggel tesztet az is negatív lett.

De nem értem, mert már augusztusban is volt hüvelygombám, igaz akkor nem kezeltem, mert nem voltam bisztos benne, hogy mi is az, így szept-ben kaptam időpontot a dokitól ő mondta a Canestent és a cikatridinát. De augusztusban viszont hüvelygombától függetlenül megvolt rendesen a menzeszem.

Még azt remélem, hogy hátha még túl korai a terhesség és nem mutatja még a teszt sem.

2010. okt. 8. 14:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Én vagyok az, akinek kimaradt a hüvelygomba miatt.

Nekem is volt többször hüvelygombám, de nem mindig kavart be a ciklusnál. Most utóbb azonban 11 napot késett a mensim, én is azt reméltem már, hogy babás vagyok, de nem voltam az.

Én azt mondom, hogy már ilyenkor ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Legfeljebb tesztelj még egyet a biztonság kedvéért.

2010. okt. 8. 20:14
 13/15 A kérdező kommentje:

szia,

Azóta sikerült teherbe esned? A hüvelygomba kikezelése nálad mennyi ideig tartott?

2010. okt. 10. 10:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Nálam igencsak elhúzódott a hüvelygomba. Én juliusban harcoltam vele. Már a Fluconazoltól (Diflucan) kiütést kaptam, allergiás lettem rá, úgyhogy abba kellett hagynom.

Végül sokat segitett a Normaflore.

Megvártam mig teljesen egészséges leszek, úgyhogy szeptemberben kezdtünk újra próbálkozni. Október 14-re nem várom.

Itt majd megirom, hogy összejött-e:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2010. okt. 10. 15:32
 15/15 A kérdező kommentje:
Szurkolok, hogy sikerüljön!:-)
2010. okt. 11. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!