Nem várt előtt 7-8 nappal pozitív teszt?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Lehetséges? Nem szeretnék negatív válaszokat kapni csak érdekel járt e már valaki hasonlóan. Egyáltalán lehetséges-e? Előbb fogant volna?2023. febr. 27. 12:49
21/26 A kérdező kommentje:
Én bízok benne, de nem élem bele magam.
Az első terhességemnél a nemvart napja után két nappal mutatta ki,délután nagyon halványan, a másodiknál már pár napot késett mikor észbe kaptam, nagyon rosszul voltam aznap hánytam nem tudtam enni és akkor jöttem rá. Szép erős két csík volt. Mind a két terhesség elsőre sikerült. 🤞🏼
2023. febr. 28. 08:20
22/26 anonim válasza:
Én szerintem ez határozottan negatív.
23/26 A kérdező kommentje:
2023. febr. 28. 15:05
26/26 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet? Félek, már megbantam, hogy ilyen korán teszteltem. Jó nagy butaság volt..
2023. márc. 1. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!