Lehet terhesség?
Előző ciklus utolsó napjaiban (január 31. És február 1.) Megszakítással voltunk együtt a párommal.
Február 3-án normálisan menstruációm megjött. Ekkor kezdtem el szedni a lindynette 20 fogamzásgátlót. A menstruáció 9 napig tartott a szokásos 5 nap helyett. Rendes mennyiségű vérzésem volt.
Február 16-án és február 24-én is csináltam terhességi tesztet, mind a kettő negatív lett.
A gyógyszert február 22-én (szerdán) hagytam abba, vagyis szedtem be az első levéllel. A gyogyszermentes 4. Napon,vagyis tegnap (vasárnap) minimális menstruáció kezdődött. Igazából elég egy tisztasági betét, éppen csak valami látszik rajta. Barnás, pirosas nyálkás váladék. Főleg a WC papíron látszott.
Ma reggel kicsit erősebb, de messze nem olyan,mint szokott lenni a gyógyszer nélkül.
Szombaton este minimális előtej szerű jött a mellembol, amikor megnyomtam, azóta semmi. A hasam és a derekam fáj.
Lehet így terhesség, vagy ez normális a gyógyszer miatt?
Bakker, a doki semmit nem mondott a gyógyszerről?
A betegtájékoztatóval mi a gond, az, hogy nincs meg hangoskönyvben?
Egyrészt a tabik nagy hányadánál gyakori a rendszertelen vérzés az első 3 hónapban.
Masrészt a tabiszedés az első hónapban általában nem véd még, és k3ll mellette kiegészítő védekezés.
A megvonásos vérzés pedig legtöbbször gyengébb, mint a menstruáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!