Lehet terhesség?

Figyelt kérdés

Előző ciklus utolsó napjaiban (január 31. És február 1.) Megszakítással voltunk együtt a párommal.

Február 3-án normálisan menstruációm megjött. Ekkor kezdtem el szedni a lindynette 20 fogamzásgátlót. A menstruáció 9 napig tartott a szokásos 5 nap helyett. Rendes mennyiségű vérzésem volt.

Február 16-án és február 24-én is csináltam terhességi tesztet, mind a kettő negatív lett.

A gyógyszert február 22-én (szerdán) hagytam abba, vagyis szedtem be az első levéllel. A gyogyszermentes 4. Napon,vagyis tegnap (vasárnap) minimális menstruáció kezdődött. Igazából elég egy tisztasági betét, éppen csak valami látszik rajta. Barnás, pirosas nyálkás váladék. Főleg a WC papíron látszott.

Ma reggel kicsit erősebb, de messze nem olyan,mint szokott lenni a gyógyszer nélkül.

Szombaton este minimális előtej szerű jött a mellembol, amikor megnyomtam, azóta semmi. A hasam és a derekam fáj.

Lehet így terhesség, vagy ez normális a gyógyszer miatt?

2023. febr. 27. 06:54
 1/2 anonim ***** válasza:
ha a megszakításos "védekezés" után 2 héttel nem voltál terhes, nem kellene hogy most az legyél, ha rendesen szedted a gyógyszert. a vérzés lehet normális, ezt írja a betegtájékoztató is szerintem.
2023. febr. 27. 07:12
 2/2 anonim ***** válasza:
77%

Bakker, a doki semmit nem mondott a gyógyszerről?

A betegtájékoztatóval mi a gond, az, hogy nincs meg hangoskönyvben?

Egyrészt a tabik nagy hányadánál gyakori a rendszertelen vérzés az első 3 hónapban.

Masrészt a tabiszedés az első hónapban általában nem véd még, és k3ll mellette kiegészítő védekezés.

A megvonásos vérzés pedig legtöbbször gyengébb, mint a menstruáció.

2023. febr. 27. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!