Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ez a terhességi tünet...

Lehet ez a terhességi tünet ilyen korán? Vagy valami más bajom van?

Figyelt kérdés

11dpo. A teszt halvány pozitív. Nem is az a kérdés, hogy terhes vagyok-e. Hanem már most van egy kellemetlen tünetem. Undorodok az ételektől, főleg a hústól és a zöldségektől. De brutálisan. Tegnap kezdődött. Rá se bírok nézni. Bezzeg egy tábla csokit gond nélkül megeszek.

Tehát, húsundor. Ez lehet ilyen korán? Vagy másra kéne gyanakodnom? Tényleg brutális...:(

2023. febr. 26. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Sztem lehet
2023. febr. 26. 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Persze, lehet. Vagy terhességtől, vagy nem.
2023. febr. 26. 18:19
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Ha termelődött HCG a szervezetedben (és termelődött, mivel pozi a teszt) megjelenhetnek az első tünetek. Az, hogy mi... egyénfüggő. ☺️
2023. febr. 26. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:
58%

Amikor próbálkoztunk, nekem is voltak hónapok, hogy elő-elő jött

Mégsem voltam terhes

2023. febr. 26. 18:31
 5/8 A kérdező kommentje:
4-nekem is voltak már beképzelt tüneteim, de most pozi a tesztem. Inkább amiatt tartok, hogy összeszedtem valami gyomorbajt. De remélem, csak a baba szórakozik.
2023. febr. 26. 19:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan nem a _baba_ szórakozik veled, tekintve, hogy a _baba_ 11. dpo-n még a fasorban sincs.

Esetleg a hormonok szórakoznak.

2023. febr. 26. 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
Hát a baba nehezen szórakozna ilyenekkel 🤣🤣🤦‍♀️
2023. febr. 26. 19:39
 8/8 anonim ***** válasza:
39%
Nekem most a második babánál hasonlóan hamar kezdődött, írtam is ki kérdést mert betojtam hogy nem e ikrek 😅 a jó hír hogy nem, a rossz hír hogy 1-2 hét múlva már az ágyból se tudtam kikelni annyira erős lett a rosszullét
2023. febr. 26. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!