Ha nem tudom minden nap ugyanakkor mérni a hőmet, akkor felesleges a hőmérőzés?
Melóban is összevissza végzek (késő este) így nem fekszem le soha azonos időben aludni. Emiatt a reggeli ébredés is változó nálam + - 3 órás intervallum, ami nagyon sok.
Olvastam, hogy ugyanakkor kell mérni mindig, de ha később kerülök ágyba evidens, hogy később is kelek.
Volt ahol meg azt olvastam minimum 5 óra alvás számít inkább főleg.
Sajnos jelenleg nem tudom szabályozni mikor fekszem, és mikor kelek. Vezetem a hőmet, de ezáltal olyan összevissza eredmények jönnek ki, hogy csak megijeszt.
Jobb, ha maradok csak az LH tesztnél szerintetek? Az fixen mutatja legalább a pozitívat.
4 napja volt az LH teszt alapján ovum, és ma 36,7re keltem, de tegnap sokkal előbb keltem 36,4 volt..
De miért nem tudod azonos időben mérni? Visszaalszol és kész. Én általában 06:30-kor kelek, így akkor mérek, de mikor szabadnapom van vagy hétvége, akkor is felkelek, megmérem a hőm, aztán visszaalszom és kész.
Egyébként meg egyéni. Valakinek teljesen jól mutatja akkor is, ha nem egyidőben mér, ki kell tapasztalni.
Milyen a görbéd?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!