Nekem sosem fog gyermekem születni?
Figyelt kérdés
Teljesen kétségbe vagyok esve,3éve nem jön össze a baba,volt egy missed ab.om..a barátaink körében sokan vagy terhesek,vagy most szültek..hiába nem görcsölök rá,néha kijön rajtam,hogy nekem talán soha többé nem lesz gyermekem..pcos is vagyok..:-(2010. okt. 5. 19:18
11/23 anonim válasza:
Szia! Sajnos nem ismeretlen számomra ez az érzés, mi is 3,5 évig próbálkoztunk. Számtalan vizsgálaton voltam, laparoszkópián is, minden eredményünk rendben volt. Végig éreztem, hogy semmi akadálya, de egyre jobban rágörcsöltünk... Aztán elmentem kineziológushoz, mivel úgy gondoltam, csak valami lelki oka lehet. A görcsöket sikerült feloldanunk, sokkal pozitívabban álltam a témához. Tudom, hogy hihetetlen, de 1 héten belül volt peteérésem és akkor teherbe is estem. Látogass el erre az oldalra: www.kineziologus.eu Sok sikert és ne add fel! 18 hetes kismami :) PS: Avivát, gyógyteákat is próbáltam, mértem a hőmet stb.
12/23 anonim válasza:
A clostyn kívül te magad mit tettél azért,hogy összejöjjön.Gondolok itt fogyásra (megfelelő étkezés),mozgásra,hormonvizsgálatokra,ovulációs tesztekre,hőmérőzésre stb. A closty önmagában nem csoda szer,én is pco-s vagyok és megfelelő odafigyeléssel teherbe is estem.Nemrég szültem.Ne add fel,de ne is csak a nőgyógyásztól várj csodát!Az aviva tényleg jó!!!
13/23 anonim válasza:
küldtem neked e-mailt :)
sok sikert!!!
Sohasem szabad feladni!!!
14/23 anonim válasza:
Voltál már inzulin rezisztencia vizsgálaton? Ha nem próbáld meg, lehet, hogy amiatt nem lettél terhes. Budán a mensmentisben csinálják 2*vérvétel. Nálam is az a gond, most kaptam gyógyszert rá.
15/23 anonim válasza:
Utolsó vagyok. A pcos szinte biztos IR-es is. Addig nem is leszel terhes, amíg ezt nem rendezik.
16/23 anonim válasza:
Szia Juventina.
Én is elkérhetném a könyvet tőled?
17/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok!köszönöm szépen a könyvet Juventina!már az elsőt letöltöttem.:-)szóval...tavaly óta mérem a höm,mozgok is,átlagos a sulyom,sok gyümölcsöt eszek,igyekszem nem stresszelni magam,hormonokat is nézték,a 3.és 21.napon is.IR-en nem voltam még,csak sima cukrot néztek,az rendben volt..de tudom h nem ugyanaz a kettő.
2010. okt. 6. 11:24
18/23 anonim válasza:
Szia kedves kérdező!
Te eltudnád küldeni nekem?
19/23 A kérdező kommentje:
szia!irj nekem privát emailt,mert neked nincs kinn az e-mail cimed,és megpróbálom elküldeni.ok?
2010. okt. 6. 16:11
20/23 anonim válasza:
Szia!
Írtam emailt és előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!