Van közületek, aki ugyanabban a ciklusban volt covidos, mint amelyikben megfogant?
Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 08:11
1/7 anonim válasza:
Mikor megfogantam, még nem volt covid.
2/7 anonim válasza:
Itt tudnod kell ennél a kérdésnél,hogy helyesírásra szakosodott válaszadók vannak akik nyelvtanból *-os 5-ek és agyilag nem tudják értelmezni az egy nem 100 mondatban megfogalmazott kérdést :)
Sokan nem tudják voltak e egyáltalán covidosak ..Én a járvány idején estem teherbe.De kimutatott pozitív tesztem nincs hogy covidos lettem.volna
3/7 anonim válasza:
Az első fiam abban a hónapban fogant, amikor én és az apjuk is covidosak voltunk, sőt, szerintem aznap, mikor kijött rajtunk.
4/7 anonim válasza:
Kb 6 hetes lehettem mikor covidos voltam.
5/7 anonim válasza:
Covidos voltam amikor a tesztem pozitiv lett...sajnos missed abbal vegzodott az a terhessegem.
6/7 anonim válasza:
Kb 6 hetes lehettem, amikor pozitív lett a covid tesztem is, de már előtte sem voltam jól, szóval nem tudom, mikor kaptam el.
Egészséges, kétpetéjű ikreim születtek.
7/7 anonim válasza:
Jelen. Ovuláció után 3 nappal lettem covidos. Szép egészséges babánk lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!