Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátnőm úgy érzi, hogy...

Szyjjasztok!:) kérdése:

Barátnőm úgy érzi, hogy terhes, mert szédült, hanyingere volt, fejfájás stb., a menstruációja kedden ért véget, de még csak péntek van?

Figyelt kérdés
Már tegnap is észlelt tüneteket, a kérdésem az lenne, hogy most vettünk tesztet, érdemes-e most kipróbálni, vagy várjunk vele? Azt meg elfelejtettem mondani, hogy minden nap szed fogamzásgátló tablettat

2023. febr. 24. 18:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én is kizártnak tartom, de itt aggódik, beszolni meg nem kell, de nyilván sokszor szexszeltunk, nem csak most, de mensi közben valamivel gyengébb fogamzasgatlot szed, azért gondoltam arra. De ha már teherbe esett és már ki tudja mióta terhes, sokan mondjak hogy volt mensijuk mégis, azért kérdeztem ezt
2023. febr. 24. 19:18
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Mensi alatt nem gyengébb fogamzásgátlót szed hanem placebo tablettát 🤦‍♀️ Magyarul nincs benne hatóanyag... De attól még nem tud teherbe esni, mert a 7 nap placebo tabletta/tabletta szünet alatt nem lehet ovulációja, nincs rá elég idő.

Tényleg vegyetek egy biológia könyvet és olvassátok el mellé a fogamzásgátló betegtájékoztatóját hátha összeáll a kép hogy miért nem lehet terhes aki fogamzásgátlót szed, főleg nem 3 nappal vérzés után.

2023. febr. 24. 19:24
 13/20 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon durva, hogy ennyire nem vagytok kepben. De a fogamzasgatlo mukodesevel es ezek szerint a fajtajaval se...

Es mar szexeltek. Csoda, hogy ennyi esszel legalabb az sikerul...😂

2023. febr. 24. 19:50
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Teszteljetek egyet nem haltok bele és akkor lenyugszik.
2023. febr. 24. 19:51
 15/20 anonim ***** válasza:
77%

Az azért ugye meg van, hogy menzesz alatt nagyon fini fertőzést lehet összeszedni? 🤔

Ennyi ésszel, nem kellene szexelni még.

2023. febr. 24. 20:06
 16/20 anonim ***** válasza:
59%

Nem terhes a baràtnő!

Rettentő ritka de van aki terhesen is mensizik(bar az inkabb barnazas)

2023. febr. 24. 21:27
 17/20 anonim ***** válasza:
67%
Dugni a hülye is tud. Itt a példa.
2023. febr. 24. 21:41
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Atya ég 😃 Hány évesek vagytok?!
2023. febr. 26. 20:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Teszteltetek végre
2023. febr. 26. 21:02
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha szedi a fogamzasgatlot alapbol kicsi az eselye hogy terhes legyen(mar ha jol szedi)

Sztem inkabb valami vírust szedett össze

2023. febr. 26. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!