Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elmúlt a mellfeszülés mensi...

Elmúlt a mellfeszülés mensi előtt. Így már esélytelen hogy terhes legyek?

Figyelt kérdés
Holnap lenne az esedékes menstruaciom első napja, a mellem ovutól kezd általában feszülni és a mensi 2. napja körül múlik a fajdalom. Most múlthét szombaton kezdődött a fajdalom és tegnap már el is múlt, pedig még csak holnap nemvárom. Szerintetek ez jelentheti, hogy most sem sikerült? :( Reggel tesztelek, de úgy érzem feleslegesen :(

2023. febr. 22. 16:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mondjuk az ovulációkor kezdődött a mellfájdalom és a 2.trimeszterig kitartott. Viszont nekem sose volt a mellfájdalom pms tünet. De ez ugye én vagyok.
2023. febr. 22. 18:02
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
A 3.terhességem alatt alig volt mell fájdalom.
2023. febr. 22. 19:37
 13/22 A kérdező kommentje:

Akkor reggel tesztelek!

Szorítsatok értem 🤞🏼🤞🏼

2023. febr. 22. 19:38
 14/22 anonim ***** válasza:
45%
Nah mi lett?
2023. febr. 23. 07:07
 15/22 anonim ***** válasza:
45%
naa?
2023. febr. 23. 09:26
 16/22 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem nem terhes. Azt csak újságolta volna.
2023. febr. 23. 09:33
 17/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

kicsit nyugodj meg, ha baba vagy mensi igazából nem tudod megkülönbözetni, hogy pontosan minek mi lehet a jele..

a mell fájdalom - feszülés nem kimondott terhes tünet.. sőt.. se a has feszülés stb..

Az én példám:

évek óta mielőtt megjön a mensi szerint durran a mellem.. volt olyan hónap, hogy semmim se fáj :)

Van hogy hányok mensi előtt.. van hogy nem.. van hogy görcsölök.. van hogy nem..

szóval engedd el a túlun túl figyelgetést. :)

ha baba van akkor tudod mit lehet jelnek venni?

ha már látod a két szemeddel hogy ott van a pocakban :)

2023. febr. 23. 11:28
 18/22 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

MovoMed teszttel teszteltem, nagyon halványan látok valamit, de ezt még nem veszem pozitívnak, holnap ismétlek. Érdekesség, hogy visszatért a mellfeszülés és valami ragacsos sárgás trutyi (bocsánat) volt mensi helyett.

2023. febr. 23. 12:49
 19/22 anonim ***** válasza:
18%
halvány pozi is pozi😊
2023. febr. 23. 16:19
 20/22 anonim ***** válasza:
69%

Kép?

Predictor early a legjobb, szerintem több mint 100db tesztet ellőttem és az mutatja a leghamarabb

2023. febr. 23. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!