Állon fájdalmas óriáspattanás jelentkezhet Lh csúcs idején?
Figyelt kérdés
Sajnos szétcsúszott a ciklusom, már 2 hónapja nem jelentkezett vérzés. Volt már ilyen többször, stressztől is, cisztától is, jövő héten megnéz az orvosom. Közben nagyon szeretnék teherbe esni. Kettő napja, ebben a jócskán megnyúlt ciklusban jelentkezett az a bizonyos termékeny nyák, pontosabban tegnap és tegnapelőtt, ami nekem normális esetben a "középidőt" jelzi. Sajnos most nem tudtam Lh teszttel ellenőrizni, mert kifogytam belőlük. Ma megjelent egy hatalmas pattanás az államon, ami nekem "premensi" tünet. Így már tényleg nem tudom, hol tartok, ha eddig nem jött meg, remélem nem pont azon a napon fogok menstruálni, amit nagy nehezen sikerült a munkahelyemen leegyeztetnem és lefoglalnom az orvosomhoz.... Bár a legjobb az lenne, ha mégis sikerült volna most elcsípni az ovulációt. De lehet ilyen? Lh csúcs alatt pattanás? (Tudom, bármikor lehet, nekem csak mensi előtt jön egy-kettő az államon, így azok válaszára számítok, akiknek rendszeresen a női ciklus változásit kiséri egy-egy kiütés.)2023. febr. 22. 13:20
1/3 anonim válasza:
Őszintén egy pattanásból szeretnéd megállapítani, hogy hol tartasz a ciklusodban? Inkább azzal kéne kezdeni valamit, hogy fogalmad sincs hogy hol az eleje vagy a vége. Ilyen kaotikus ciklussal nem a legegyszerűbb teherbe esni, biztos van valami oka.
2/3 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy megyek orvoshoz köv. héten és azt is, sajnos volt már ilyen. Volt, hogy anovulációs okokból, aminek nem derült ki az oka, talán a stressz, volt többször funkcionális ciszta is. Kérlek ne forgasd ki a kérdésemet. Ami leegyszerűsítva: Lh csúcs idején is jellemző a pattanás (azoknál, akik amúgy nem, de a hormonális változásoknál növesztenek egy-két pattanást)
2023. febr. 22. 13:39
3/3 anonim válasza:
Figyelj, én leírom neked, de garantáltan nem fog ez neked semmiben segíteni. Nekem is menstruáció előtt szokott kijönni egy hatalmas az államon, máskor nem. Pár hónapja elkezdtem gyerekkel próbálkozni, na akkor nyilván nem jött ki soha. (Nem jelentett semmi, nem lettem terhes, de volt ovu és meg is jött rendesen.) Ebben a hónapban nem próbálkoztam és újra kijött egy ovu előtt pár nappal. Menstruáció előtt pedig semmi🤷🏼♀️ Jó fejtegetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!