Esett valaki úgy teherbe, hogy csak a Lh csúcs, vagyis pozitív ovulációs teszt másnap estéjén (első negatív nap estéjén) tudott csak együtt lenni a párjával?
Nálunk munka miatt ez a helyzet és kíváncsi vagyok, akik hasonló helyzetben voltak, sikerült-e a várt terhesség.
Köszönöm szépen a segítő válaszokat!
Nem vagyok segítség, de most pont így vagyok mint te... szombaton kiderül sikerült e.
Elvileg van esély, mert a pozi teszt után 24 órán belül reped a tüsző és még 16 órán át megtermékenyíthető... szóval, esélyünk van, bár sokkal kevesebb, mintha a pozi tesztes napon sikerül akciózni.
Sok sikert nektek is :)
3-as válaszoló, remélem sikerrel jártok!
4-es válaszoló sajnálom. Remélem ebben a hónapban sikerrel jártatok.
Ezt most olvastam... Egy jó hírű szülész-nőgyógyász sorai: " A petesejtek és hímivarsejtek életképességét figyelembe véve tehát a fertilitás szempontjából legkedvezőbb napok a teszt pozitívvá válásának napja és az azt követő két nap. Ha egyetlen napot kell meghatározni az együttlétre vagy inszeminációra, az egyértelműen a teszt pozitívvá válása utáni nap."
Meglátjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!