Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció után semennyire nem...

Ovuláció után semennyire nem megy fel a hő?

Figyelt kérdés

UH-s cikluskövetés mellett ovuláció után alaphőmérsékleten (36.2) marad a hő. (egy nap volt egy +0.2 tizedes emelkedés, aztán újra 36.2)

Tudom, hogy elvileg ilyen nem lehetne, mégis érdekelne, volt már valakivel ilyen úgy, hogy az ovuláció is rendesen végbement és nem volt progeszteronhiányos?

2023. febr. 20. 10:27
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van olyan példagörbe.

2023. febr. 20. 10:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos kérdés : hol méred, mikor, mennyi ideig és milyen lázmérővel?

Elég régóta hőmérőzök, kb semmit sem ért, sok sok havi görbe ment a kukába.

Áttértem hüvelyi mérésre, digitális hőmérővel, amiben minden vasárnap elemet cserélek, így nagyon szép görbéim vannak már :) hónalj mérés NAGYON nem pontos, a nyelv alatti jó lehet, kivéve ha orrsövény ferdülésed/polipod van, mert akkor egész éjjel a szádon veszed a levegőt, semmit sem ér.

2023. febr. 22. 15:37
 3/4 A kérdező kommentje:

1. valaszolo, koszonom a linket,

2. valaszolo: minden nap ebredeskor (de. 9-10), nyelv alatt, elotte felalomban figyelek rá, hogy csukva legyen a szám. a homero digitális, kettot is probaltam, az egyik bontatlan, de tervezem analóg vásárlását, hátha, bár nem hiszem, hogy hirtelen több fok különbség jelenne meg azon a digitálishoz képest.

nogyogyaszom azt mondta, hogy szerinte lutri a homerozes, nem jelent semmit, hogy nem emelkedett, de azert nem nyugtatott meg :)

2023. febr. 23. 20:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Biztos van, akinek nem válik be, de szerintem azért többségében igen is megbízható a hőmérőzés. A digitális is jó (legalábbis nekem azzal is működik), de nem csipogásog mérem, hanem 5 percig. Csipogáskor sokkal alacsonyabb hőt szokott mutatni, mint 5 perc után.
2023. febr. 23. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!