Mennyire rossz jel ha 2 nap múlva ismételt terhességi teszt is hasonlóan halvány?
Figyelt kérdés
2023. febr. 19. 15:28
11/19 anonim válasza:
Ezek elég erős tesztek. Mikor kellett volna megjönnie a vérzésnek?
12/19 A kérdező kommentje:
Elvileg csütörtök vagy pénteken.
Az első tesztem pénteki és a második mai. (Mindkettő nem első vizelet)
2023. febr. 19. 19:16
13/19 anonim válasza:
A 2-es és a 10-es vagyok: Kérdező, így meg végképp nem értem, erősödött a csíkod, és az első sem olyan gyenge, ráadásul nem is reggeli vizeletből, kevéssel a nem várt után... Én azt javasolnám, hogy hagyd a fenébe a további tesztelést, és ne hergeld magad feleslegesen!
14/19 anonim válasza:
Szerintem is erősödött, jó lesz az. :) #1 vagyok
15/19 anonim válasza:
Ezek szerintem rendben vannak. Az x-epil teszt nagyon gyenge. Nekem ennél sokkal halványabb volt, amikor nem fejlődött jól a terhesség. És a csík is nagyon lassan, szinte időn túl jött elő.
16/19 anonim válasza:
Teszteltél azóta, kedves kérdező?
17/19 A kérdező kommentje:
Mivel előző hónapban volt egy kémiai terhességem ezért inkább HCG vérvételre mentem.
Kedden volt 3572 és a mai 7809.
Szóval alakul :)
Érdekes, hogy a vasárnapi teszt is ahhoz képest elég halvány volt, hogy ott kb a HCG szintem 1700 körül kellett lennie és ezek a teszek 25-nél mutatják ki…
2023. febr. 23. 17:40
19/19 anonim válasza:
Szép emelkedés :) ne aggódj.
A vérvételt ne hasonlítsd össze a tesztekkel. A vízeletbe sokkal kevesebb hcg választódik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!