Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
December 6.án voltam fiúval.
Azóta 3x menstruáltam, illetve csináltam tesztet is, ami negatív lett, amit most a 10. héten csináltam.
Viszont még sem tudok megnyugodni ezen agyalok állandóan, hogy mivan, ha mégis?
Ennyi idő elteltével már valósat mutat a teszt?
18L
2023. febr. 18. 00:39
1/19 A kérdező kommentje:
Mind a 3 menstruációm erős menstruáció volt.
Sok volt és 6 napig tartott.
2023. febr. 18. 00:40
2/19 anonim válasza:
Nem.
De máskor vésekezzetek rendesen.
3/19 A kérdező kommentje:
Tehát nem lehetek így terhes?
2023. febr. 18. 00:49
4/19 anonim válasza:
Nyilván mivel húzott gumit, ezért nem. :-) Megnyugodhatsz.
5/19 A kérdező kommentje:
Igen, használtunk gumit.
Mennyi idő után mutat valósat a teszt?
2023. febr. 18. 01:16
8/19 anonim válasza:
Használtatok gumit, menstruáltál, negatív a teszted. Nem vagy terhes. Haaz lennél már kb leurott volna a csík a tesztről. Nyugodj meg, nekem már az 5.héten kiverte a szemem, nem kellett nagyítóval keresgélni a második csíkot.
9/19 anonim válasza:
De ha ennyire kételkedsz, irány a nőgyógyász!
10/19 anonim válasza:
Azóta már sok idő eltelt. Normálisan menstruáltál, a tesztek negatívak, gumival védekeztetek. Hogy lennél terhes?
Nem görcsölhetsz rá ennyire minden együttlétre, 3 hónap távlatából, ha védekezel. Bele fogsz zavarodni.
Szóval nyugodj meg ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!