Ha nem végzek gyertyaállást, csak fekszem, az úgy jó lesz?
Azt eldöntöttem hogy nem fogok egyből felkelni szex után az ágyból, hanem fekszem, de gyertyaállást viszont nincs kedvem csinálni. Ez így jó lesz, ha babát szeretnénk?
Mik a tapasztalatai azoknak akik teherbeestek, mi a gyakoribb? Hogyan sikerült?
Sajnos így biztos nem esel teherbe majd...sőt,a legjobb az ha a férjed fogja feltartva mindkét lábadat...
csak vicceltem :D Miféle kérdés ez?Én nem feküdtem néhány percnél tovább szeretkezés után,és megfogant a baba,plusz hátrahajló méhem is van,szóval ennyit a gyertyaállásról,nem tudom melyik hülye találta ki.
Sok sikert!
Nem ezen múlik, én fél éven keresztül minden szeretkezés után gyertyába voltam fél órát, még sincs baba...
Most meg teszek mindenre, egyszer csak sikerül nekem is :)
Nehezen estem teherbe ezért párnáztam,gyertyáztam,lábam állandóan a falon volt megtámasztva:)))
mégsem estem teherbe.
Amikor viszont sikerült akkor még csak nem is feküdtem utána,hanem kipattantam az ágyból és kész:D
Semmit nem ér sztem ez a sok praktika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!