Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nem végzek gyertyaállást,...

Ha nem végzek gyertyaállást, csak fekszem, az úgy jó lesz?

Figyelt kérdés

Azt eldöntöttem hogy nem fogok egyből felkelni szex után az ágyból, hanem fekszem, de gyertyaállást viszont nincs kedvem csinálni. Ez így jó lesz, ha babát szeretnénk?

Mik a tapasztalatai azoknak akik teherbeestek, mi a gyakoribb? Hogyan sikerült?

2010. okt. 5. 11:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
:-) Feküdj hanyatt és tegyél a feneked alá egy párnát.
2010. okt. 5. 11:52
 2/11 A kérdező kommentje:
de ha csak fekszem, de nincs kedvem se gyertyázni, se párnázni az nem elég?
2010. okt. 5. 11:52
 3/11 anonim ***** válasza:

Sajnos így biztos nem esel teherbe majd...sőt,a legjobb az ha a férjed fogja feltartva mindkét lábadat...

csak vicceltem :D Miféle kérdés ez?Én nem feküdtem néhány percnél tovább szeretkezés után,és megfogant a baba,plusz hátrahajló méhem is van,szóval ennyit a gyertyaállásról,nem tudom melyik hülye találta ki.

Sok sikert!

2010. okt. 5. 11:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Én csak annyit tudok neked mondani, hogy hiába tettem párnát magam alá, kifolyt... Az igazán életrevaló spermiumok eljutnak a célba, hidd el! Nem kell ahhoz gyertyaállás. Öreganyáink sem akrobatikáztak minden szex után...
2010. okt. 5. 11:54
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem ezen múlik, én fél éven keresztül minden szeretkezés után gyertyába voltam fél órát, még sincs baba...

Most meg teszek mindenre, egyszer csak sikerül nekem is :)

2010. okt. 5. 11:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Nehezen estem teherbe ezért párnáztam,gyertyáztam,lábam állandóan a falon volt megtámasztva:)))

mégsem estem teherbe.

Amikor viszont sikerült akkor még csak nem is feküdtem utána,hanem kipattantam az ágyból és kész:D

Semmit nem ér sztem ez a sok praktika.

2010. okt. 5. 12:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia! Ez szerintem butaság. Ne ezen görcsölj. Gondolj bele, hogy pl azok, akik egy egy éjszakás kaland, egy gyors numera után lettek terhesek. Azok sem végeztek gyertyaállást.
2010. okt. 5. 12:04
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. :)
2010. okt. 5. 13:15
 9/11 anonim ***** válasza:
nekünk hátulról jött össze!jól tartsd a fenekedet az égnek és utána egy picit maradj úgy!én utána csak zsepivel töröltem meg és kb.15 perc múlva fürödtem meg!bocsi a nyers valóságért de így pontos!ja és nem mindenkinek jön össze olyan könnyen!van akinek elég ránézni és van aki éveket vár!miért kell hülyének tartani az embert e miatt?valószínüleg a kérdező sem gyertyázna ha 1.-re össze jött volna!sok sikert!
2010. okt. 5. 14:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát én szeretkezés után megyek és (elnézést) kinyomom a wc-be. Ennek ellenére, mikor babát akartunk, az első gyermek az első hónapban, a második a második hónapban összejött. (Pedig még a méhem is hátrahajló) Hidd el,(bár tudom, nem fogod) egyáltalán nem ezen múlik...
2010. okt. 5. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!