Ovuláció után mikor van a peteérés? Vagy az ovuláció az a peteérés? Mikor tudom, hogy pete érésem van, valami tünet?
Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 09:08
1/12 anonim válasza:
ovuláció a pete kiszabadulását jelenti, a peteérés pedig azt azt megelőző folyamat neve.
2/12 anonim válasza:
ahogy előttem írták. peteérés a menszesztől VISSZAszámolva a 14. napon van általában. ha 28 naposak a ciklusaid akkor ez általában középidőre tehető, de vannak egyéni eltérések. jele lehet egy enyhe mensesszerű alhasi fájás, kisebb görcs, fehér vizes folyás, de ez is egyéni. figyeld a tested és meg fogod ismerni, hogy nálad hogy jelzi a tested.
3/12 anonim válasza:
vagyis az ovuláció van a 14. napon. de a köznyelvben ezt gyakran szinonimaként használják.
4/12 anonim válasza:
Az ovuláció a peteérés következménye :-) Hivatalosan tényleg a következő mensi előtt 14 nappal van. 28 napos ciklus esetén ez azt jelenti, hogy a 14. napon, 30 napos ciklusnál pedig a 16. napon. De ez sem biztos, mert nekem pl. 39 napos ciklusnál a 21. napon volt pém.. Ezt ultrahanggal lehet biztosan kideríteni.
Én egyébként mindig megéreztem, hogy mikor van, mert akkor valamelyik oldalamon fájdalmat éreztem.
5/12 A kérdező kommentje:
Milyen fájdalmaid voltak?
2010. okt. 5. 09:41
7/12 anonim válasza:
Olyan érzés, mint mikor megjön, de csak az egyik petefészekben érezni. Ha egyik hónapban a jobb oldaladon érzed, akkor a következőben a bal oldalon fogod.
8/12 anonim válasza:
Ez egy nagy baromság, van akinek szinte állandóan csak a bal, vagy csak a jobb petefészke aktív, nekem követték uh-n hónapokig,,öt hónapig a bal volt aktív egy hónapban a jobb..orvost is kérdeztem azt mondja ez normális..nekem pé-kor nyilall , görcsöl, fáj..
9/12 A kérdező kommentje:
És ha felváltva mind kettő szúr?
2010. okt. 5. 11:11
10/12 anonim válasza:
Akkor mind2 petefészekbe megérik egy petesejt. Gondolom én.
ha sikerül a megtermékenyítés akkor ikrek is lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!