Ugye látjátok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2023. febr. 14. 17:41
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm 30as...mai szerintem picit erösebb délután tudok érzékenyet venni majd... szerintem facellet veszek vagy már nem is tudom milyet kellene..de az fix ha baba miatt erösebb a mai akkor mindegy milyet veszek...de persze ha nem és kémiai volt már sajnos akkor azt s elfogadom...nincs ezzel semmi gond...
2023. febr. 15. 08:48
 32/52 A kérdező kommentje:
Nézd... [link] szerintem kicsivel erösebb..
2023. febr. 15. 08:54
 33/52 anonim ***** válasza:
30%
Full negatív. 😅 Pszichiáter látott már?
2023. febr. 15. 09:00
 34/52 anonim ***** válasza:
100%

Csak reggeli elsőből tesztelj és 2 napot várj…!

Látom azt a halvány valami árnyékot, de ez igy negatív.. simán HCG nélkül is produkál ilyet sok teszt.

Úgyh majd 2. Nap reggeli megmondja…

2023. febr. 15. 09:04
 35/52 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó...nincs rá szükségem.. szerintem nektek egy szemüveg kellene vagy másik teló hogy lássátok..
2023. febr. 15. 09:05
 36/52 A kérdező kommentje:
34es..ma még egyet ellövök de az nem xepil lesz aztán meglátjuk majd..
2023. febr. 15. 09:06
 37/52 anonim ***** válasza:
87%

Csak tapasztaltabbak ( sokan sajnos)

Retinakijelzővel nézem..

Én írom, hogy látom..( sokan azt sem)de ilyen simán ok nélkül is lehet fajta ilyen.

1 nap után is jobban kéne látni már. De lehet neked az átlagnál lassabban termelődik ( egyébként nekem is..)

Egyébként érdekes, hogy nekem szoltál be csak, amikor én vagyok kb az egyetlen aki biztat is🥺

23, 34

2023. febr. 15. 09:11
 38/52 anonim ***** válasza:
87%
Ha eldöntötted, hogy pozitív, akkor minek fárasztasz minket
2023. febr. 15. 09:13
 39/52 anonim ***** válasza:
86%

Ne haragudj kérdező, de ez beteges. Minden héten van egy pár ilyen kérdés, mikor az illető oldalakon keresztül bizonygatja, hogy ott a 2.csík és mi vegyünk szemüveget, mi értelme ennek?

Még ha van is ott valami, miért nem vársz pár napot és tesztelsz akkor újra??

Arra nem válaszoltál mikorra nem varod, pedig baromi egyszerű, ha késik és ilyen a teszted, akkor nagyon max kémiai terhesség lehetett, de száradási csík is lehet. Ha korán tesztelsz, akkor lehet még bármi és teljesen felesleges naponta új tesztet feltoltogetni.

Mi is próbálkozunk hónapok óta, de odáig nem jutottam, hogy innen kérjek segítséget a tesztem kielemzéseben. Ha pozitiv, azt egyedül is fogom látni.

2023. febr. 15. 10:14
 40/52 anonim ***** válasza:
18%
Ha x epil ilyen a predictor early már jól láthatóan +
2023. febr. 15. 12:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!