21/52 anonim válasza:
Ha már 2 fajta teszten is dereng valami, az azért jelent valamit, tényleg csinálj egy predit.
22/52 anonim válasza:
Johetnek a lepontozok,de en is latok valamit,szines valamit. Szal en tesztelnek ujra. Barmi lehet,de meg ebbol.
23/52 anonim válasza:
Èn látom
De kagam erre nem alapoznék
Majd 2 nap múlva
Ha valami van, akkor ott már egyértelmű lesz
24/52 anonim válasza:
15# és ??? Jelent ez bármit is? Miért nem lehet megvárni míg egyértelmű lesz. Szánalmasnak tartom ezt...
25/52 anonim válasza:
Nekem aztan mindegy milyen a tesztje,en csak leirtam,hogy latok rajta halvanyan valamit.
Es mi az hogy "es???"es semmi...valaszoltam ahogy mindenki mas is.
15
26/52 anonim válasza:
25# Végülis igazad van. Csak beteges amit csinál.
27/52 anonim válasza:
26 amugy nem ertem,hogy tenyleg idegenektol varja a segitseget.nincs senki a kozelben akivel egyutt vizsgalhatná azt a tesztet?
25 voltam.
29/52 anonim válasza:
Ez valami látásvizsgálat akar lenni? Akkor én megbuktam😕 1 csíkot látok.
30/52 anonim válasza:
Én is látom mind a két fajtán. Viszont erre én sem alapoznek magaban. 2 nap múlva ismetelj, ha azon erősebb vagy már pozitívnak mondható, akkor elindult valami. Én szoritok, tudom milyen ez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!