Ez lehet a beágyazódási vérzés?
Sziasztok! A párommal 9 napja voltunk együtt először(febr3). Tegnap előtt (feb10) kis cseppekben rózsaszín ill. barna foltokat vettem észre ott lent. a menstruációmnak 10-ére kellett volna megjönnie. óvszerrel + megszakítással védekeztünk. egy hete feszít a mellem. sajnos most nem aktuális a babuci,még friss a kapcsolatunk:(
attól félek, hogy a tünetek arra mutatnak (beágyazódási vérzés, plusz görcsök) hogy a védekezés ellenére is teherbe estem. erre mennyi esély van? mi lehet a vérzés magyarázata, ha nem ez?
(menstruacios zavarom van, mikor megjon lázas vagyok, neha hanyok is, elotte már görcsölni szoktam, de a pecsételés nagyon új)
nemtudom ide tartozik e a darabos vizelet, de azért megemlítem.
kérlek segítsetek.
Hű b+
Ahhoz elég nagylány vagy h szexelj, de orvost "egyéb okok miatt" nem akarsz felkeresni, pedig legalább 5en írtuk hogy menj nőgyógyászhoz mert nem normális tüneteid vannak.
Nem fogja anyádnak elmondani h nem vagy szűz ha ettől parázol.
Sőt még csak nem is kell hogy elkísérjen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!