Mik a tünetei a terhességnek?
Az első héten a terhességnek vannak tünetei?Lehetek terhes ha: enyhe hasfájásom van és néha hányingerem van?
És a következő hetekben milyen tüneket jelentkezhetnek?
Előre is köszi

Az első héten nem hiszem, hogy lennének tünetei, de lehetnek!
Egyébként hányinger, enyhe hőemelkedés, reggeli, napközbeni rosszullétek, étvágytalanság/túl nagy étvágy, sokkal érzékenyebb természet.
De ez mindenkinél más-más.
Emberfüggő, mint majdnem minden.
Lehet, hogy valakinél a fele tünet jön ki, de valakinél meg ennél még sokkal több is.

hello
én a nemvárt mensi elott egy nappal csinaltam egy negativ tesztet (akkor lehetett 3 hetes talan a baba), aztan elmentunk nyaralni, es nyaralas alatt annyira fajt a mellbimbóm, hogy majd bediliztem, ejszaka is sportmelltartóban aludtam, es ha a felsőm hozzáért, kirohantam volna a világból. ugyanakkor neha nagyon nyugos, es faradekony voltam, amit a parom a napszurasra fogott (tenyleg olyanok voltak a tunetek), aztan harmadreszt az alhasi verboseg miatt .. eddig megvolt az egeszseges etvagyam, de a parom akkor azt mondta, hogy vegelgyengulesben fog meghalni :))) és a negyedik tunet ugye, hogy nem jott meg..
szoval amikor hazaertunk ket het mulva, addigra a teszt mar pozitiv volt, rogton utana nodoki, aki egy 5-6 hetes embriot allapitott meg.
de ahany terhesseg, annyi fele, nincs ilyen univerzalis tunethalmaz, csak olyan, hogy "ez is utalhat terhességre"
na meg persze utana jon a kevesbe szerencséseknek a hanyinger, puffadás, és barátai.. de a leges legelső időkben tenyleg nagyon valtozoak a tunetek, van akinek nincs is (meg van, akinek utana sincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!