Mennyi idő alatt jött össze mikor mindennap együtt voltatok?
Sziasztok, mi most kezdtünk el próbálkozni 2 hete, menszeszem végétől fogva mindennap együtt voltunk.
Kívánjuk egymást és nem nagyon szeretnénk 1 napot se kihagyni.
Sok helyen olvastam, hogy ez nem olyan jó, mert kell pihenő, meg 2 naponta kellene, hogy több legyen a sperma.
Van itt olyan, aki esetleg mindennap együtt volt. Mennyi idő alatt jött össze a baba nektek?:)
Eddig is szexeltetek minden nap?
Az, hogy mit erzel kijönni az nem jelent semmit. Nekem is van olyan mikor úgy érzem kifolyt minden máskor pedig azon csodálkozom, hogy nem jön ki semmi. Szerintem ez azon is múlik, hogy a ciklusunk melyik napján vagyunk. Mikor termékeny vagyok akkor szokott olyan lenni, hogy nem folyik vissza kb semmi.
2-3 naponta voltunk együtt úgy mint máskor is 6 hónap alatt jött össze.
A minden napos nem jó én úgy tudom de ahogy érzed
A fiunk az első hónapban egy db szexből fogant.
2.terhességemnél heti 3x voltunk együtt kb, így 4hónap alatt estem teherbe.
Lányomnál az első 3 hónapban minden nap/minden másnap szexeltünk. Nem jött össze. 4.hónapban 2 szex volt összesen betegségek/kórház miatt. Meg is fogant.
Nekem a doki erre azt mondta, a napi/2napi szexel is teherbe lehet esni. De jóval kisebb az esélye mint a heti 2-3 alkalomtól.
Köszönöm a válaszokat.
Mi eddigis együtt voltunk mindennap.
25L, 25F, 4,5 éve vagyunk együtt.
Akkor tényleg nem jó ötlet ez, de mi nekünk ez a megszokott, esti program:D engem nagyon zavarna, meg őt is, ha ezt megszakítanánk, én ennek örülök.
Remélem nagyon, hogy azért nem kell majd borzasztóan sokat várni.
Szép napsütötte napot kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!