Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A 4. vagy az 5. héten 8 mm...

Grófházy kérdése:

A 4. vagy az 5. héten 8 mm petezsák benne embrióval jónak mondható?

Figyelt kérdés

Elméletileg aug.20-án készült a kicsi,de szerintem 1 héttel később

Aug 7-én volt az utolsó mensim,a köv.szept 7 körül lett volna esedékes,de a tesztem nem első vizeletből halvány pozitív lett.5 nappal később viszont már erős piros lett AZ A CSÍK

2010. okt. 4. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Jónak mondható!

Gratulálok!

2010. okt. 4. 18:54
 2/5 anonim ***** válasza:

nagyon jo, van, hogy ilyenkor meg nem is latszik semmi

boldog babavarast

2010. okt. 4. 18:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó! Nekem 6 hetesen csak a 17 mm-es petezsák látszódott.
2010. okt. 4. 18:56
 4/5 A kérdező kommentje:

én meg már aggódtam,mert előtte héten egy kis pöttyöt látott a doki,amire azt monda hogy szerinte bevérzés.

Rá egy hétre sokkal nagyobb lett a pötty

11-én kell újra mennem.Remélem addigra még nagyobb lesz

2010. okt. 4. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerűen ki tudod számolni: A petezsák kerek 4 hetesen 1-2mm. Innentől 1mm-t nő minden nap. Ez egyébként nálam is bejött. Tudom mikor volt a fogantatás, 4 hét 1 naposan 2mm-es volt a petezsákom, 5 hét 1 naposan 10mm.

Te így egész pontosan 4 hét 6 napos, vagy kerek 5 hetes voltál az uh idején. Egyébként nekem az embrió csak 6 hetesen látszott, ekkor volt 5,5mm.

2010. okt. 4. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!