Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

A nőgyógyászom szerint lehetne nagyobb evvel picit megrémísztett :( ciklusom 2 napjan volt nézetve.

[link]

2023. febr. 7. 07:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha az anti-Müllerian hormon vérből kimutatható mennyisége a referenciatartományhoz képest alacsony (vagy az alsó értékhez közeli), az arra utalhat, hogy kimerült a petefészek. Ebben az esetben nagyon fontos a meddőségi kezelések és a mesterséges megtermékenyítés megkezdése, a kritikus szint alatt ugyanis szinte esélytelen a sikeres beavatkozás.
2023. febr. 7. 07:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló vagyok, tehát mihamarabb èrdemes egy meddősègi központot felkeresni, ès szedjèl Q10 et, állítólag ez javíthat az Amh szinten,inofolicot vagy inofemet, D vitamint, halolajkapszulát, e vitamint. Ezek mind segíthetnek pluszban.
2023. febr. 7. 07:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem 37 évesen volt ennyi a doki erre azt mondta teljesen jó, 41 évesen 0.6 lett ami már nem jó
2023. febr. 7. 08:36
 4/11 A kérdező kommentje:
25 eves vagyok :(
2023. febr. 7. 09:45
 5/11 anonim ***** válasza:

Miért kérték a vizsgálatot? Szedsz vagy szedtél az elmúlt pár hónapban fogamzásgátlót? Illetve tervezel mostanában babát?

Bár nem vagyok benne profi, de tudtommal ennyi idősen 3-3,5 körül kellene lennie (Dr. Google szerint), viszont ahogy az első válaszoló írta ezen valamennyit lehet javítani.

2023. febr. 7. 11:49
 6/11 A kérdező kommentje:

nem szedtem soha fogamzásgátlót.

2 éve nem jön össze a baba .

10 nap múlva kezdjük figyelni a peteérést ,nagyon kiváncsi vagyok .

2023. febr. 7. 11:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Ne aggódd túl, nem a legjobb érték, de nem is tragikus.

Most gyorsan megnéztem pár oldalt, hogy mit ajánlanak ennek növelésére és a következőket írták: dohányzás abbahagyása, ha túlsúlyos vagy akkor súlyod 5-10%-nak leadása, D vitamin (ahogy az előző válaszoló is írta, legjobb ha legalább 3-4000 NE), egészséges étkezés (kevés szénhidrát, sok rost, semmi cukor - gondolom IR féle étrend), E vitamin, szelén és Q10

Ha doki követi, akkor minden rendben lesz, szerencsére ezeket már pár gyógyszerrel/különféle kezelésekkel könnyen meg tudják oldani. Jó, hogy elmentetek dokihoz. Nagyon szurkolok, hogy összejöjjön :)

2023. febr. 7. 12:02
 8/11 A kérdező kommentje:
koszonjuk szepen ♥️♥️
2023. febr. 7. 12:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
3 vagyok ezzel az értékkel jött össze a 3.gyerekünk még nem olyan rossz, de ha tesót is akartok ne húzzátok majd az időt.
2023. febr. 7. 12:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert kívánok,kitartást, első válaszoló vagyok. Sikerülni fog, ne aggódj mèg időben vagytok! Vitaminok ès megfelelő medőssègi,stimulációs kezelès kell ! Átèrzem, nekünk meddősègi központba jött össze a baba aki remèljük velünk marad egèszsègben.
2023. febr. 7. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!