Előfordul köztetek olyan, hogy a hőgörbéteken van úgy, hogy egymás utáni napokon ugyanannyi a hőtök?
Figyelt kérdés
Ennek van valami jelentősége, vagy normális dolog ez?2010. okt. 4. 16:01
1/4 anonim válasza:
Szia!
Igen,nekem szokott ilyen lenni,5-6 napig is egyforma a hőm,aztán le vagy fel megy,és aztán megint néhány napig egyforma.A ciklusom második felében,a luteálisban van ez.Remélem normális dolog,majd bizotsa valaki megírja.
2/4 anonim válasza:
Nekem kb.7 napig volt ugyanolyan a hőm.Babás görbe egyébként.Rosszat semmiképp sem jelent,inkább baj az ha nagyon cikk-cakkos.
3/4 anonim válasza:
nekem volt ilyen is olyan is. baba egyikből sem lett... attól is függ, hogyan és mennyit aludtál aznap, és hogy vagy egyébként. ja és hogy mikor méred, mivel, stb...
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat
2010. okt. 4. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!