Az hogy a cover vonal fölött marad a görbe, az mit jelent?
Figyelt kérdés
Azért érdekelne, mert szoktam hallani hogy amíg nem esik a vonal alá a hő, addig van esély a babára. Ez így igaz? Vagy nem? És mennyire kell azonos hőnek lenni a terhesség alatt? Akinek ingadozik azért gyanakodhat babára? Vagy ha cikk cakkos akkor esély sincs rá?2010. okt. 4. 15:47
1/6 anonim válasza:
minnél magasabban van,annál jobb,de 0,2 fok már jónak számít :) Bármiből lehet baba,sok furcsa babás görbét láttam már,de azért ha nem jön a baba,és cikk-cakkos,vagy van más probléma is,érdemes orvoshoz fordulni.
2/6 anonim válasza:
Itt az előző havi görbém..a ciklus első felében láthatod te is alacsonyabb a hő..minden reggel mértem azonos időben ,szájba, ha megtörtént a hőleesés és pé. akkor a gép behuzza az átlaghőt..ez a vízszintes vonal ezt hívják cover lin-nak..függőleges pedig a gép által kikalkulált pé..de ez néha nem pontos mivel egy gép..szóval a második felében a ciklusnak magasabb a hő..ha ez a hő elkezd csökkenni a mensi közeledtével vagy aznap leesik a coverline alá..tahát a vizsszítes vonal alá akkor azt mondják..meg fog jönni...általában így is van..
3/6 anonim válasza:
Bocs nem az előző görbém, szóval ezen is láthatod, igaz nekem ez egy terhes görbe volt ami vetéléssel végződött de nem is volt túl magasan a hőm , pedig nincs hormonproblémám.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom.....pedig látom 3 teszt is pozitív lett.....és mitől lett vetélés a vége? Megtudtad? Nekem nagyon cikk cakkos a második fele is általában. Már nem is igen mérem, bele untam.....de annyian mondták párszor már hogy tuti baba mert magasan van a hő, és a teszt mindig bebizonyította hogy nincs baba.....Köszönöm hogy megosztottad velem.
2010. okt. 4. 17:15
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Szia ismét, igen megtudtuk miért nincs sosem baba a plusz tesztek után mert nem első alkalom volt, a férjem spermájába baktériumokat találtak az egyik felelős ezért, mert beteg sperma termékenyül meg és emellett a spermával átvitte belém is a baktériumot így esélytelen, hogy ha létrejön a fogamzás, hogy megmaradjon, beágyazódás után azonnal kilökődik..megkaptuk a kezelést ő is és én is, antibiotikumokat kaptunk és hál istennek már egészségesek a kiskatonái, úgy, hogy reméljük sikerül végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!