Azok az anyukák, akik nem voltak még bárányhimlősek, beoltatták magukat az első/második gyermek tervezése előtt?
Azóta történt egy kis változás. Elmentem az általános orvosomhoz az oltást kérni, átnézte az eredményeim, és szerinte ennyi ellenanyag elég, és hogy elkaptam már a vírust, csak nagyon régen, vagy tünetmentes lehettem, azért ilyen alacsony a szám.
A vizsgálat értékelése ugyan "negatív", de mivel valamennyi ellenanyag van, szerinte nem kell oltás. Valaki tud erről esetleg valamit? Mármint tényleg a kevés ellenanyag is számít?
A szerológiai leleteket szokták kommentelni. Mármint oda szokták írni, hogy az eredmény mit jelent. Pl. "primer fertőzésen átesett, maradvény IgG".
Mi van odaírva?
Hát pedig akkor negatív, azaz nem estél át rajta.
Nem értem, hogy az orvos miért mondja azt, hogy igen.
Ez az, amit én se értek. Szerinte ez az adat 0 lenne, ha valóban nem estem volna át rajta. Úgy magyarázta, hogy idővel az ellenanyagok száma csökken, nem is lenne egészséges, ha örökké magas lenne ez a szám.
Ha a szervezetem találkozna a vírussal, akkor szerinte aktivizálódna, és automatikusan megnőne az ellenanyagok száma. Még kutatásokra is hivatkozott. 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!