Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen érzés volt, mikor...

Milyen érzés volt, mikor pozitív lett a teszt?

Figyelt kérdés
32 éves vagyok, kb 24 éves korom óta áhítozok babára, de nem volt soha megfelelő apukajelölt. Tipikusan az az ember voltam, aki védekezik ugyan, de utána folyamatosan tesztel és fel alá forgatja a tesztet, hogy van-e ott csík. Erre most van ott csík. Egyértelmű, piros, virít, ahogy kell. 3 különböző márkájú teszten is. Nem csak én látom. Nem kell keresni. És nem érzek semmit. Nézem, és felfogom, hogy ott van, de ennyi. Mintha nem regisztrálódna az agyamban, hogy tényleg elindult egy folyamat a testemben, és kisbabám lesz. Ez normális?

2023. febr. 4. 13:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nálunk esküvő elott 1,5 hónappal volt egy alkalom "mi baj lehet belőle" Hát nem hittük hogy az esküvőn már egesz nap szédülni meg hányni fogok. Nagyon vàrtam de remegtem mikor megláttam a tesztet. A 2. Babánál csak mosolyogtam örömömben, mivel tünet semmi nem lett alig hittel el hónapokig
2023. febr. 5. 06:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Boldog babavárást kérdező,bárcsak már én is itt tarthatnák mint te de talán én soha nem lehetek anya :(
2023. febr. 17. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!