Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az LH hormonra tud reagálni a...

Az LH hormonra tud reagálni a terhességi teszt?

Figyelt kérdés
Furcsán görcsöl a hasam. Gondoltam nem foglalkozok vele mert középidő környékén tartok a ciklusomban. De gondoltam csak csinálok egy terhességi tesztet, mert ennyire nem szoktam így lenni. Na, az amit produlkált.. egyből csináltam egy másikat is. Mindkettő teszten van egy halvány rózsaszín második csík, ami a vizelet felszívódása közben is látszik már. Ennyire rossz a teszt? Vagy csak az lh hormon okozza? Létezik?

2023. febr. 3. 09:10
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom. Most olvasgatok és 2-3 helyen írták hogy ilyenkor becsaphat a hcg teszt. :/
2023. febr. 3. 10:01
 12/27 anonim ***** válasza:
89%
Ez teljesen negatív hcg teszt.Nem teagált semmire.Lh-ra nem is tud reagálni.
2023. febr. 3. 10:11
 13/27 anonim ***** válasza:
89%
Az a vonal,ami amúgy a képen nem is látszik egyáltalán,az a reagens helye.
2023. febr. 3. 10:13
 14/27 anonim ***** válasza:
56%
Ez tök negatív
2023. febr. 3. 10:28
 15/27 A kérdező kommentje:
Én is ezt gondolnám, ha nem ismerném ezt a tesztet. Normál esetben teljesen fehér marad a csík helye. És ráadásul nem 1 db tesztről beszélünk ami ilyen furcsára sikerült most. Nem gondolom hogy terhes lennék, de ez a teszt nem a "full negatív" kategória. Persze, kinek hogy. Maradok annál, hogy az lh-ra reagál. Olvassatok utána, sok helyen írják. Ez csak az én véleményem és tapasztalatom. De mindenki más.
2023. febr. 3. 10:32
 16/27 anonim ***** válasza:
63%
De nem tud az lh-ra reagálni.A hcg,és lh két különböző dolog.És a feltöltött tesztek full negatívak.Semmi nincs rajtuk.
2023. febr. 3. 10:54
 17/27 anonim ***** válasza:
50%
Mért nem csinálsz lh tesztet ha az + és 1-2 nap múlva meg már negatív akkor arra reagál t a hcg teszt
2023. febr. 3. 13:13
 18/27 anonim ***** válasza:
74%
De, ez bizony full negatív, hidd már el. Volt néhány ilyen fajta pozitív tesztem. Baromira nem így néztek ki. Aki szerint meg a hcg teszt reagál az lh-ra, az szimplán butuska. Az lh tesztet szokták jóstesztnek használni, de az is a vagy bejön vagy nem kategória. De fordítva ez végképp nem működik.
2023. febr. 3. 13:23
 19/27 anonim ***** válasza:
39%
Pedig nekem a nőgyógyászom mondta
2023. febr. 3. 18:27
 20/27 anonim ***** válasza:
72%
Nekem meg azt mondta a nőgyógyászom, hogy levált a méhlepény széle, közben meg nem 🤷‍♀️ Sőt, vasat is akart mindenképp szedetni velem, pedig nem is volt vashiányom. Meg ilyesmik. És ez utóbbi általános jelenség.
2023. febr. 3. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!