Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így felesleges tesztet csinálnom?

Így felesleges tesztet csinálnom?

Figyelt kérdés

Lassan 2 hete, hogy együtt voltunk, gyanús, hogy a peteèrèsem körül, de ez nem biztos. Megszakítàssal védekeztünk. Majd kb. 1 nap kèsèssel jött meg, de igazából, iszonyatosan erőtlenül, èppenhogy csak rózsaszín volt a WC papír. Majd nèha barnàs, nèha semmi. Ez ment 3 napig, kb. , de minden PMS tünetem megvolt, hasfájàs különösen. Majd nagynehezen ma, vègre màr èlènkebb piros volt a papír. Pont ma akartam tesztet csinàlni, de most így nem tudom, van-e èrtelme.. Màr volt ilyen, hogy nehezen akart elindulni a menzim, de ennyire még sosem. Azóta egyèbkènt, szintén voltunk együtt, 1 hete, amikor megint megszakítással védekeztünk.

Köszi, előre is!

2023. febr. 1. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A terhességi teszt éppen arra való, hogy megbizonyosodj a terhesség/nem terhesség tényéről és eloszlassa a felmerülő kételyeket. Senki nem fog neked jobb választ adni, mint egy terhességi teszt.
2023. febr. 1. 15:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát pár száz forintba nem hal bele az ember, és megnyugszol nem találgatsz.
2023. febr. 1. 18:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, megcsinálom holnap, köszi a válaszokat!
2023. febr. 1. 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia. Megcsináltad a tesztet?
2023. febr. 2. 09:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, megcsináltam, szerencsére negatív lett. :)
2023. febr. 2. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!