Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt napján délután ilyen...

Nemvárt napján délután ilyen a teszt, mit tippeltek?

Figyelt kérdés

[link]

Ha nem akarsz, ne mondj semmit, pár nap múlva meg fogom ismételni, csak kíváncsi vagyok, hasonlóból lett-e valami másnak.

2023. jan. 27. 16:41
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
2023. jan. 28. 09:57
 22/27 anonim ***** válasza:

Hát lehet inkább vegyél egy értelmes tesztet. Ennek a tesztelésnek semmi értelme. Egy használhatatlan teszt ez is.

Predi ,facelle egyértelmű eredményt fog mutatni!

2023. jan. 28. 10:01
 23/27 anonim ***** válasza:
52%

Amit ma töltöttél fel fotót nekem az x-epilel volt olyan halványka nem várt napján délután, másnap csináltam egy másik fajtát,33 hetes vagyok ☺️🤰

Sok sikert!

2023. jan. 28. 10:05
 24/27 A kérdező kommentje:
Meglátjuk, köszönöm. Voltam már terhes, igazából ezeket a teszteket akkor rendeltem (nem járt még le elvileg, majd most nyáron járt volna le), akkor egyértelműen mutatta ilyenkor már. Nincs is belőle több, majd veszek normálisat, ha lesz rá szükség.
2023. jan. 28. 10:08
 25/27 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, mi lett végül? :)
2023. febr. 9. 14:55
 26/27 A kérdező kommentje:
Megjött végül 1 hét késéssel :(
2023. febr. 9. 14:57
 27/27 anonim ***** válasza:

Sajnálom, pedig én is bíztam benne hogy erősödni fog a kis csíkod.

De csak pozitívan, ez a hónap eredményes lesz :)

Utolsó voltam és köszi, hogy válaszoltál :)

2023. febr. 9. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!