Ki hogy szedte ez a clostilbegyt 50mg ?mikortól naponta hány szemet?
Figyelt kérdés
2023. jan. 26. 10:55
1/5 anonim válasza:
Szia. Ebbe a ciklusba kezdtem el szedni. A ciklus harmadik napjatol napi 1 szemet 5 napon keresztul majd a hatodik napon ultrahang. :)
2/5 anonim válasza:
Pont úgy, ahogy az orvosom előírta, és akkora dózisban, ahogy ő meghatározta. Általában 3. ciklusnaptól.
A dózis nem minden stimulált ciklusban volt ugyanaz. Elkezdte kis adagban, esetleg közben is módosított rajta, mivel ultrahangos követés is volt. Normális orvos nem felírja vaktában, aztán 0 nyomonkövetés. De itt gyik-en elég sok eset van rá, mikor az orvos nem felügyeli, pedig ez veszélyes üzem. Főleg annak, aki sosem szedte, nem tudni, mekkora adag fogja túlstimulálni.
3/5 anonim válasza:
Elso voltam.
Teljesen igaza van a masodik valaszadonak.
Nekem csak a hatodik napon volt ultrahang.. de olyan mellekhatasokat ereztem amiert ketelkedtem abba hogy eleg e 1 ultrahang ..
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem 2.naptól 2x2 lesz
2023. jan. 26. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!