Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » LH teszt kérdés. Melyik...

LH teszt kérdés. Melyik erősségű lenne jó nekem?

Figyelt kérdés

David tesztjeim vannak.

A 25ös teszt abból jó indulattal egyforma erős mindkét csík.

20as tesztnél viszont jóval erősebb a tesztcsík, mint a kontroll.

Viszont a 20as teszt több napig erős marad még utána is. Olyankor már nem pozitív látszik rajta, de majdnem ugyanolyan erős a két csík.

25ös meg jól mutatja, amikor már valóbban negatív.

Nekem igazából a kettő közötti teszt lenne jó? 22,5 dehát olyan nincs 😅

Amennyiben sikertelen ez a hónap is újra rendelnem kell. Szerintetek melyiket vegyem alapul inkább?

25ösön nehéz kiigazodni, és valóbban alig látszik pozitívnak, amikor kellene..

20as teljes jól mutatja, de valószínűleg azért marad erős még 3-4 napig, mert gyenge nekem?

Melyikből rendeljek?

Vagy esetleg nem baj, hogy a 20as napokig erős még, de látványosan nem pozitív?

Picit megzavarodtam mostmár.

2023. jan. 23. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát az a lényeg, hogy egy vagy max 2 napig legyen kivehetően pozitív. Az, hogy utána mennyire erős vagy nem erős, tök mindegy, az a lényeg, hogy valóban pozitív ne legyen 1-2 napnál tovább.
2023. jan. 23. 19:27
 2/9 anonim ***** válasza:
25 vegyél nekem kb fele olyan erős lesz csak a teszt csík és mivel tudom hogy nekem ez a max amit hozok ennyi, kb 12 óra múlva érzem is a fájdalmat. Meg most csináltam digitálisat és az szépen mosolygott.
2023. jan. 23. 19:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább a tesztek minőségésvel van gond! A david tesztről se írnak túl jót!

Nekem a facelle és a digitális cb bejött! Mindig egyértelmű volt hogy pozivagy nega!

2023. jan. 23. 19:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Pozi csak akkor ha egyforma vagy erősebb a controll csíknál.
2023. jan. 23. 19:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Tök mindegy. Amelyikről tudod, hogy most +. Nekem 20-as van, mindig csak majdnem olyan erős, mint a kontroll, de sose érem el. Tudom, hogy másnap már halványabb lesz, és tényleg, ezért a majdnem egyformát veszem pozinak. Tízesem sose volt, ezért nem is veszek, mert tuti, hogy napokig + lenne, fogalmam se lenne, mi van, ezt meg már megszoktam. Ha látnék 15-öst, megpróbálnám azt, de olyannal még nem találkoztam.
2023. jan. 23. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
4 nekem nem a facelle sem lesz olyan erős mint a kontroll, és mégis itt a fiam tehát ovum van,csak az lh m nem olyan kiugró
2023. jan. 23. 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:

6

Értelmezted hogy NEKEM jó volt?

Nem azt írtam ,hogy az mindenkinek jó!

2023. jan. 23. 19:50
 8/9 anonim ***** válasza:

#6! Persze, hogy van, nem a teszttől függ. Nézzük pl.az én esetemet. Adott hónapban, ha épp tízessel tesztelek, akkor volt ovum, ha húszassal, akkor meg nem?😂 (Egyébként uh.és hormonpanel is igazolta, hogy van ovum, akkor is "negatív" volt hivatalosan a teszt.) Elég öreg vagyok már ahhoz, hogy nyilván van anouvulációs ciklusom is, na, de azért nem mindig.

2023. jan. 23. 19:50
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
7 nem neked valszoltam hanem a 4 re mindig mondják az a + ha ugyan olyan, de nekem soha nem lett semilyen teszt egyforma erős még is van 3 gyerekem, és uh követésnél is látszott az ovu
2023. jan. 23. 20:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!