LH teszt kérdés. Melyik erősségű lenne jó nekem?
David tesztjeim vannak.
A 25ös teszt abból jó indulattal egyforma erős mindkét csík.
20as tesztnél viszont jóval erősebb a tesztcsík, mint a kontroll.
Viszont a 20as teszt több napig erős marad még utána is. Olyankor már nem pozitív látszik rajta, de majdnem ugyanolyan erős a két csík.
25ös meg jól mutatja, amikor már valóbban negatív.
Nekem igazából a kettő közötti teszt lenne jó? 22,5 dehát olyan nincs 😅
Amennyiben sikertelen ez a hónap is újra rendelnem kell. Szerintetek melyiket vegyem alapul inkább?
25ösön nehéz kiigazodni, és valóbban alig látszik pozitívnak, amikor kellene..
20as teljes jól mutatja, de valószínűleg azért marad erős még 3-4 napig, mert gyenge nekem?
Melyikből rendeljek?
Vagy esetleg nem baj, hogy a 20as napokig erős még, de látványosan nem pozitív?
Picit megzavarodtam mostmár.

Szerintem inkább a tesztek minőségésvel van gond! A david tesztről se írnak túl jót!
Nekem a facelle és a digitális cb bejött! Mindig egyértelmű volt hogy pozivagy nega!

6
Értelmezted hogy NEKEM jó volt?
Nem azt írtam ,hogy az mindenkinek jó!

#6! Persze, hogy van, nem a teszttől függ. Nézzük pl.az én esetemet. Adott hónapban, ha épp tízessel tesztelek, akkor volt ovum, ha húszassal, akkor meg nem?😂 (Egyébként uh.és hormonpanel is igazolta, hogy van ovum, akkor is "negatív" volt hivatalosan a teszt.) Elég öreg vagyok már ahhoz, hogy nyilván van anouvulációs ciklusom is, na, de azért nem mindig.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!