Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szünet nélkül meddig szedtel...

Szünet nélkül meddig szedtel clostilbegyt-et ?szünet nélkül?

Figyelt kérdés
Nekem 7 hónap lesz
2023. jan. 23. 17:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Èn szinte szünet nèlkül 9 hónapon át szedtem az 5.meg a 8.hónapban nem szedtem.

9.hónapban sikerült terhesnek lennem inszemináció segítsègèvel.

2023. jan. 23. 19:12
 12/18 anonim ***** válasza:
4 hónapig szedhettem szünet nélkül. A 2. pihenő hónapban lettem terhes a kisfiammal.
2023. jan. 23. 20:04
 13/18 A kérdező kommentje:
Értem és ilyenkor a pihentető hónapba is van akkor hatása?
2023. jan. 23. 20:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen, van hatása, a stimuláló szerek a következő hónapban is hatnak valamennyire.
2023. jan. 24. 09:20
 15/18 A kérdező kommentje:

Hát beszéltem az orvossal mivel ebben a hónapban csinált ovut,így hát még egy emelt adagot meg próbálunk

Mivel most emeltet adott így hatásos előtte nem igen volt jó adagban szedve

2023. jan. 25. 07:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Miért nem olyan dokit keresel aki kiderít miért nincs magától és kezeli az alap bajod?
2023. jan. 25. 07:43
 17/18 A kérdező kommentje:
Mert alacsony a progeszteron és nagyon gyenge a peteérésem ennyit mondott
2023. jan. 26. 09:41
 18/18 anonim ***** válasza:
52%

Azért alacsony a progeszteron, mert nincs peteérés (a progeszteront a sárgatest termeli, ami tüszőrepedés után a megrepedt tüsző helyén jön létre) De pont azt kéne kivizsgálni, hogy miért nincs és kezelni. Amíg az alapprobléma nincs feltárva és kezelve, csak árthat a clostyval.

A leggyakoribb ok az inzulinrezisztencia és a pcos, a nők 10%át érinti.

Ezért kéne egy erre specializálódott endokrinológus aki kivizsgál. 5 pontos terheléses vizsgálat cukor és inzulin értékekkel, 3. napi női hormonsor. Ezekkel kell kezdeni.

2023. jan. 26. 10:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!