11,12 dpo ha negativ a teszt akkor már engedjem el ezt a hónapot?
Figyelt kérdés
2023. jan. 23. 07:10
11/15 anonim 

válasza:

Kedves kérdező:
Nekem az elmaradt mensi után rá 1 hétre lett csak pozitív tesztem, igaz a baba nem maradt meg.. :/
12/15 anonim 

válasza:

Véletlenül se várd meg amíg késik. Véletlenül se!
13/15 anonim 

válasza:

Gyermekre vágyó nők 90%-a nem várja meg míg késik.
Puszi :)
14/15 anonim 

válasza:

13) de mi értelme van értelmetlenül tesztelni?
15/15 anonim 

válasza:

14/
Tapasztalatból tudok csak írni.
Én is bele estem abba a hibába, hogy nagyon szerettem volna kisbabát és minden olyan dolgot (hasgörcs, mellfeszülés stb.) tünetnek hittem.
Tudtam, hogy nagyjából mikor fog megjönni és őszintén? már előtte 4-5-6 nappal tesztelgettem (hisz mi van írva a tesztre? 6 nappal előtte már simán jelzi), hogy hátha látni fogom azt a bizonyos 2 csíkot.
Ezt teszi az a nő aki tényleg szeretne gyereket és rágörcsöl.
Ennyi a titok. Majd megtanulják (mint ahogy én is) hogy persze akarni kell de nem szabad túlzásba esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!