Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció környékén székrekedés...

Ovuláció környékén székrekedés? Minden hónapban. Másnál is van ilyen?

Figyelt kérdés
Minden hónapban kimarad nálam 4-5 nap, amikor nincs székletem. Már megfigyeltem ovuláció előtt 2 nappal kezdődik, és nagyjából ovu után 2 nappal végre tudok székelni. Ez nagyon régóta így van, még akkor is így volt, mikor nem voltunk családalpításban. Mivel hosszú évek óta így van ezért nem foglalkoztam vele eddig, de most valamiért kifakadt ez a kérdés belőlem. Normális ez így? Minden áldott hónapban ez van, nincs kivétel. Mi lehet ennek oka?
2023. jan. 23. 01:22
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Ez inkább emészthetőszervi problémára utal. Egyél több rostosat, meg fogyassz megfelelő mennyiségű folyadékot és akkor nem lesz kaka problémád!
2023. jan. 23. 02:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet rá hatással hormonálisan. Nekem menzesz előtt van has puffadásom és vmikor székrekedésem. Mindig is így volt, amióta menstruálok kamasz kotom óta.
2023. jan. 23. 07:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Szintén zenész. :( Ovulációnál 2-3 napig nem megyek wc-re, ingerem sincs, de mensi kezdetekor bepótolom, napi 2-4X is van székletem és folyamatosan azt érzem, hogy szaladnom kellene.
2024. jún. 26. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!