A Femibion 0 okozhat székrekedést?
Figyelt kérdés
Pár napja kezdtem el szedni a Femibion 0-át, nőgyógyász ajánlott terhes vitamin meg folsavat a babavárás időszakára és erre esett a választásom, mert ebben minden meg van, viszont pár napja küzdök a nagy wczéssel. Hagyjam abba és keressek másik vitamint? Van valakinek tapasztalata?2022. márc. 9. 04:05
1/3 anonim válasza:
Nekem a hasam ment tőle!Azután szedtem az elevitet.Az lehet hogy minden benne van,de kevés mennyiségben!Ezért most a czeizer vitamint szedem.Ettől nincs semmi bajom és mindenből több van benne,mint más vitaminokban!
2/3 anonim válasza:
Nem tudom hogy ettől-e de nekem inkább hasmenésem volt időnként, mikor szedtem, de nem állandóan.
3/3 anonim válasza:
Előfordulhat esetleg a folsav vagy valamelyik segédanyag miatt.Én nagyon székrekedős vagyok,pm alulműködő,és nem fogja meg a hasam,semmi hatás nincs rá,meg persze jól be van állítva a TSH-m,eszek rendesen,zöldséget,gyümölcsöt,csak teljes kiőrlésű kenyeret.
Előzőleg szedtem,és 3.ciklusban megfogant a lányom.Szerintem nagyon jó.Nekem a vastartalmú vitaminok fogták meg a hasam,de azok sem mind.A ladeevit régebben nagyon jó volt,nem fogta a hasam.Majd valami ferrovas került bele,az meg igen...
Próbálj 2-3 nap szünetet tartani,aztán meglatod,az volt-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!