Szerintetek valamelyik pozitív lh teszt?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szerintetek valamelyik pozitív lh teszt?2023. jan. 22. 22:49
2/10 anonim válasza:
Ezektől már kiverne a víz rendesen! (gyerekmentes)
3/10 A kérdező kommentje:
Mivel a legfelsőnek a széle annyira erős, így elbizonytalanodtam. :( Sajnos nem annyira vagyok gyakorlott ebben.
2023. jan. 22. 22:54
4/10 anonim válasza:
Ez szét van szedve vagy sima tesztcsík?
Amúgy én a felsőt mondanám annak, viszont ez a teszt nem mutatja valami szépen a pozitívat.Ha nem jönne össze ebben a hónapban keress másik faját.
6/10 anonim válasza:
2 csak a peteérést teszteli vele, ez nem jelenti azt, hogy terhes, nyugi!
A
7/10 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ha hülyeséget kérdeztem, de nem csináltam sosem még ilyet, és én úgy vagyok vele, hogy segítséget kérni soha sem szégyen. :) Köszönöm szépen a válaszokat.
2023. jan. 23. 07:46
8/10 anonim válasza:
A legfelső nem egyértelmű. Ha a többi része is olyan lenne, mint a széle, akkor lenne pozitív, de így nem lehet tudni, hogy rossz volt a teszt vagy csak még nem elég erős. Ha legközelebb olyat tesztelnél, mint a felső, én csinálnék még egyet. :)
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2023. jan. 23. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!