Szerintetek valamelyik ovu teszt lehet pozitív?
Figyelt kérdés
Ez az első hónapom hogy ovu tesztet csináltam. Nem tudom melyik lehet pozitív. 15.dik napon volt barnás pecsételésem és úgy fájt a hasam mintha meg akarna jönni. Szerintetek lehet valamelyik pozitív?
2021. aug. 5. 17:20
1/8 anonim válasza:
Nem látom egyiket sem pozitívnak :(
Az enyémek ilyenek:
Tegnap kettőt készítettem, reggel és este, most azt nem tudom, hogy lehet a mai is még pozitív
2/8 anonim válasza:
Húha, ezek szinte egyformák. Pcos ed van? Lehet hogy egy kevésbé érzékennyel kellene próbálkoznod, mert biztosra meg se lehet így állapítani.
4/8 A kérdező kommentje:
Első neked a mai tuti pozitív. Igen pcom van akkor ne 15 ös tesztet vegyek hanem 20 ast?
2021. aug. 5. 17:52
5/8 anonim válasza:
Inkább 25-öst vagy 30-ast. Pcosra 40-est ajánlják (bár én se kapok sehol)
6/8 anonim válasza:
Szerintem csak nem sikerült elkapnod az lh csúcsot. A 16 utániak halványodnak, szerintem 16 körül lehetett valamikor a peteérés.
7/8 anonim válasza:
Ha hasonló ilyen erősségűek az én LH tesztjeim is akkor biztosan PCOS?
Most ezt ahogyan megláttam egy kicsit megijedtem :D
8/8 anonim válasza:
Utolsó, ha folyamatosan ilyen a csík, azaz mindig ott van és jól látszódik, szinte egyformák, az azért lehet, mert folyamatosan sok a szervezetben az lh, amit pcos is okozhat. Hiába röhögsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!