4-5. Dpo álmok? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi, nem kötekedésre, remélem nem bántok meg senkit ezzel.
Tudom nagyon korai, igazából kíváncsi vagyok. Valakinek jelzett 4.-5. Dpo környékén minden éjjel élénk álom babát? 🤣 Nagyon furcsákat álmodok már 2 napja, utoljára a kisfiammal volt ilyen. Bár ez a hónap szerintem esélytelen, mert 2x hozott haza a bölcsiből valami hányós, lázas cuccot és mindkétszer el is kaptam 😅
De az álmok nagyon izgik, remélem azért, hogy hormonális 😁 nálatok volt ilyen?
Én tegnap azt álmodtam, lelőtek. Képzeld, még élek...
Ma azt álmodtam, kihullottak a fogami. Felkeltem és láss csodát, az összes megvolt.
Na kb ennyi összefüggés lehet nálad is 🤦♀️
Szerintem inkább azzal álmodik az ember, ami foglalkoztatja a tudatalattiját. Én pl a terhességem alatt most azt álmodtam, hogy lányom lesz (mint kiderült, fiú :P). Ami álmokat a terhességre fogok, azok inkább a szexuális jellegűek. A hormonok, meg a vérbőség…
Mindezek mellett nagyon szorítok neked. :)
Én nem álmodtam furcsákat azt hiszem a 4.5.dpon. Azt viszont igen,hogy nagyobb pocakom volt álmomban. Tehát terhes voltam. Néhány napra rá a tesztem pozitív lett. ( 7.hètben vagyok.) Babákrol is álmodtam. Nyilván nem azért mert a jövőbe látok. Csak az elme ugye rá van állva arra,amit szeretnèk. ☺️
Megjegyzés : Semmit nem jelent ,hogy beteg voltál/ voltatok.
Nálunk is pont akkor hozták haza a gyerekek oviból,suliból a nyavalyát amikor a kis hármaska megfogant... Mindenki egész ünnepek alatt beteg volt. Láz, köhögés ,takony,fájó végtagok. Tiszta influenza szerű tünetek.
A baba mégis itt van,és 6+3hetesen már szivhang is hallható volt.☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!