A férfiak is tesznek valamit a sikeres teherbeeséshez?
Nekem alpna felelős gyerekvállalashoz, ha tervezett, hogy szedek folsavat minimum.
De tuti én vagyok összerakva rosszul.
A férjem komolyabban veszi, de gyerekvállalás nélkül is figyel a napi vitamin/ ásványianyagpótlásra.
Miután már nem jött egy ideje, ment volna spermavizsgálatra. Két héttel az időpontja előtt teszteltünk pozitívat, így azt lemondta :)
Amúgy annyira én sem spiláztam túl, szedtem a folsavat, és az esedékes éves rákszűrésemen megemlítettem, hogy már lassan fél éve próbálkozunk, mi a baj, akkor az orvos csinált egy ultrahangot a biztonság kedvéért, ha már ott voltam, majd megbeszéltük, hogy ha x idő után sem jön még össze, akkor mi a következő lépés, és ennyi.
Nekünk lombikkal sikerült pedig nem találtak egyikünknél sem semmit.
Próbáltuk a babaváró gyógyteát, párom is itta.
Volt néhány sperma vizsgálaton és 2 különböző andrológusnál,az utolsó ajánlott neki vitamint azt szedte az első lombik előtt. Illetve mikor le kellett adni hozzá a spermát előtte 1-2 héttel volt ivós alkalom de nem ivott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!