53/67 anonim válasza:
Sziasztok! Ez tuti pozitív - szerintem. Én is csináltam már életemben néhány negatív tesztet, és azokon a második csík helyén semmi nem volt! Viszont amikor pozitívat teszteltem, akkor aztán volt rajta csík! Dobtam is egy hátast örömömben :) Igaz, nekem anno erősebb volt, de lehet, hogy én később teszteltem (kb 6 nap késésnél.)
Remélem összejött!!!
16 hkm
54/67 anonim válasza:
Izgatottan várom az eredményt! Remélem jó híreid vannak, amitől mi is erőt nyerünk! :)
55/67 A kérdező kommentje:
Jó hírrel jöttem el az orvostól úristen leírni sem tudom...szerintem ebből már kiderítettétek hogy mi van jajj annyira örülünk a párommal ha anyukámék megtudjak kiugranak az ablakon az örömtől.Nagyon köszönöm a biztatást és a drukkolást nos megérte...sziasztok
2010. okt. 4. 16:21
56/67 anonim válasza:
Tiszta szívből gratulálok!!! Nagyon jó egészséget és vigyázz magatokra! :-)
57/67 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.
2010. okt. 4. 16:31
58/67 anonim válasza:
Gratulálok, én megmondtam :):):) Sok boldogságot!! :)
59/67 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen!!!
2010. okt. 4. 17:10
60/67 anonim válasza:
Szia Szilvi!T vagyok!Tiszta szívemből gratulálok!!!!
Nos mostmár erre küld a gólyát!!!!!
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!