41/67 anonim válasza:
Szia! Sziasztok!
Bocsánat, hogy beleszólok, de szerintem is pozitív! Az enyém ilyen volt mikor terhes lettem a kisfiammal és ő inszeminációval lett. Én sem gondoltam volna hogy pozitív, pedig az volt! :-)
Érdekes, most természetes úton estem teherbe és a mostani tesztem sokkal erősebb volt elsőre, pedig ugyan olyan, ugyan abban az időben csináltam...azért tudom ennyire mert egy év sem lesz a két babó között!!!
Remélem, hogy gratulálhatok....:-)
42/67 anonim válasza:
Én pozitívra tippelek. Ha ez egy másik csík helye, akkor megtévesztés, olyan nincs hogy a helye, annak semennyire sem szabad látszania, főleg nem negatívban. ennyi erővel egy használaton kívüli teszt is így néz ki. Ez pozitív :)
44/67 anonim válasza:
Szia!
Szerintem is pozitív a teszted!Igaz még halvány,de fog az erősödni!
Gratulálok!!!! :-)))
45/67 anonim válasza:
ez 1értelműen POZI teszt :):):):)
Nekem eddig mind nega volt, és egyiken sem volt még szellemcsík sem.
Ha jól látom ez olyan Rossmanos Lily teszt? Én is ilyennel teszteltem,és eddig még sosem vágott át!
46/67 anonim válasza:
Az én tesztem is ilyen volt. Mint márkára mint csíkra. 2 nap múlva sokkal erősebb lett a 2. csík. Ez a "csíkocska" most a szobájában alszik.
47/67 anonim válasza:
Szerintem is pozitív, drukkolok.
48/67 anonim válasza:
Aki nem látja a második csíkot,AZ NEM AKARJA LÁTNI!Ez bizony pozitív...és aki negatívnak ítéli,annak ajánlhatok egy jó szemészt!
49/67 anonim válasza:
De kiváncsi vagyok!Szerintem is akkorra pozitív mint egy ház:))
50/67 anonim válasza:
gratula!ez pozitív.aki nem látja az azért nem látja mert nem akarja mert egy irigy d@g!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!