Teszt kérdés negativ vagy pozitív Én mintha látnék egy halványabb?
2023. jan. 18. 15:59
11/28 A kérdező kommentje:
Oh de jó gratulálok
Várok mást amúgy se tudok
Kicsit meg örültem egy extra halvany tesztem van de lehet csak én akarom látni..... 😵
2023. jan. 18. 16:31
12/28 anonim válasza:
A felsőn én is látom. Szerintem + lesz. Ha a régens helye lenne, akkor a tegnapi is látszódna. Ne éld meg bele magad, de simán lehet jó vége.😁
13/28 A kérdező kommentje:
Ezen gondolkoztam én is hogy akkor a tegnapin is kéne látszódjon
De nem élem bele magam
2023. jan. 18. 17:58
14/28 anonim válasza:
Hát bicsi de szerintem ezen semmi sincs!
15/28 anonim válasza:
Van amelyik teszten jobban latni a reagenst van amelyiken nem.
17/28 anonim válasza:
A predictor early mutatja a legkorábban, engem a facelle csapott be, amikor meg volt valami később lett + mint a predi.
18/28 A kérdező kommentje:
Ház majd veszek sajnos csak ilyenem van itthon
2023. jan. 18. 20:07
19/28 anonim válasza:
Felesleges ilyen korán tesztelni, aztán a full negatív tesztet elemezgetni. Mi ennek az értelme? Legalább a mensi napját várd már meg. Ettől nem leszel jobban terhes, akkor sem ha nagyon nehéz kivárni .
20/28 anonim válasza:
Én is látom amire gondolsz, viszont erre max annyit lehet mondani hogy bízzunk benne hogy pozitív lesz,de jelen pillanatban még nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!