Nekem az orvosom azt ajánlotta hogy teherbeesés előtt egyik nap Elevitet, a másik nap folsavat szedjek. Így tegyek?
Figyelt kérdés
2008. jan. 4. 13:50
1/2 anonim válasza:
Nekem csak elevitet kellett szedni,de azt minden nap. Az Elevitben meg van folsav, de gondolom neked nagyobb adagban kell és azért csak nem értem miért kell kihagyni az elevitet.De én nem vagyok orvos, remélem van aki tud segíteni.
2/2 anonim válasza:
Az én dokim is felirta nekem az Elevitet és a folsavat is.Nekem egyszerre kell szednem,de nem értem miért,mivel az Elevitben is van folsav.Ezért nem is szedem,csak az Elevitet,ha már babós leszek,akkor szedem a folsavat is.Szerintem ártani nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!