Azalia szedése mellett lehetséges nem várt terhesség?
2022.01.03.-án szültem. A hat hetes szülés utáni kontrollon Azaliat írt fel a nőgyógyász, mivel anyatejes a kisfiam. Közben felütötte a fejét 1-1 gyulladás, amit kezeltek. Most is épp egy 3 hónapos kúp kúra végén tartok. A kisfiam aktívan szopizik azóta is. Van még tejem, de nem annyi, mint a legelején. Egy hete megy a hasam, álandó jelleggel kívánom az almát, és a napokban nagyon durván elkezdtem görcsölni. Menstruációm lassan 2 éve nincs, az Azalia szedése mellett egyszer sem jött még meg.
Nem tudom, hogy mitől görcsöl ennyire a hasam. Gondoltam már arra is, hogy súlyosbodott a gyulladás. Vettem terhességi tesztet is, holnap reggel tesztelek.
Nem tudok mihez viszonyítani, mivel nincs menstruációm. Hátha más is volt hasonló helyzetben.
En is ezt a gyógyszert kaptam, el is kezdtem szedni. De nekem hormonzavart okozott. Utána olvastam fórumokat a gyógyszerről, rengetegen estek teherbe mellette.
Én inkább váltottam.
Csinálj egy tesztet, az a legbiztosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!