Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovu előtt 4 nappal voltunk...

Ovu előtt 4 nappal voltunk együtt. Van reális esélye a terhességnek? Tudom, hogy elvileg lehet, de mennyire gyakori ez?

Figyelt kérdés
2023. jan. 15. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Esélye mindig van a terhességnek, ha szexelsz, akkor meg no pláne, ha védekezés nélkül. Nem tudom mennyire gyakori, ahogyan azt sem, hogy most teherbe estél vagy sem. Ha tudod biztosan (lh teszttel vagy folliculomrtriával), hogy mikor volt az ovuláció, akkor megvan remény, de inkább az ovuláció előtti 1-2 nap a jelentős. Nekem a kislányom ovuláció előtti 2 nappal történt aktusból fogant. A 4 nap szerintem sok.
2023. jan. 15. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ. Ha nem akartok gyereket, akkor nagy az esélye, ha szeretnétek, akkor szinte semmi😂

Valójában nincs erre statisztika, mert ritka hogy valaki pontosan tudja, melyik aktusból fogant. Fiatal, egészséges férfi spermiumai simán kibírhatnak 4 napot, de 3 nap a gyakoribb.

2023. jan. 15. 23:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon szeretnénk babát, de most nem jönne jókor, úgy érzem. Nagyon beteg vagyok én is, és a fejem is, napok óta gyógyszert szedünk mindketten, és félek, hogy ártana neki.
2023. jan. 16. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!